F Chodím, chodíš, chodíme :) - ŽIVOT PODĽA SEBA

Chodím, chodíš, chodíme :)


Tak hneď na úvod sa musím priznať. K názvu článku mňa inšpirovala moja kamoška, ktorá spolu so mnou pekne odkráčala a užila si takto nedelnú siestu (kto povedel, že musí byť pri kávičke ). 


Takže našu nedeľu sme strávili v jednom z nákupných centier v Bratislave.  A tak sa nám naskytol pohľad na akciu MDD. Tak čo veď všetci sme deti svojim spôsobom nie ?





Deti mali "neúrekom" možnosti si vybrať z veľkého množstvá prekvapení, ktoré pre nich pripravil Aupark :) Okrem kultúrneho programu mohli vyskúšať trampolíny, skákanie na lanách čo je dosť crazy :) keď som bola menšia tak som to vyskúšala :) skakací hrad, ale aj stabilné preliezačky.



Z auparku vyrazili malý pátrači na stanovištia a zbierali body za ktoré dostali odmenu :) No a tak pri našej prechádzke sme ich stretali tu kdesi po parku :) aspoň nám svojim spôsobom spríjemnili prechádzku.




Do projektu sa zapojila aj TV JOJ :)





V sade Janka Kráľa vládla neopísateľne príjemná a pokojná atmosféra :) Taký central park pre Bratislavu. Naozaj je príjemne sa v sade schladiť najmä v týchto už letných horúčavách. Vysadené ruže sú úžasne. 




Pekná akcia, oddych v sade Janka Kráľa a oslava MDD (aspoň v mysli) bolo príjemným strávením nedele. A hlavne vyšlo počasie a konečne prichádza moje obľúbené obdobie - LETO :) 

by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára