F I ❤ my life. #2 - ŽIVOT PODĽA SEBA

I ❤ my life. #2


No priatelia dnešný I ❤ my life začínam naozaj netradične, pretože som mala narodky :) a bolo to fantastické. Takže tento týždeň začneme rekapitulovať od stredy... 
Svoje narodeniny som už oslavovala s rodinou a potom s priateľmi :) už v Bratislave a v pracovnom "moode" :) 
Zašli sme si s babami do krásnej reštaurácie Dunajský pivovar  v Bratislave a takto na lodi sme strávili moju "narodeninovú chvíľku". Fakt tu skvelo varia a pivo majú úúúžasné :)


No ale ak ideme pekne po poriadku tak sa vráťme na začiatok rekapitulácie, resp. do víkendu :) a ten teda bol perfektný okrem toho, že bol predlžený, tak aj patrične nabitý :))) 
Pre začiatok boli oslavy SNP a teda som absolvovala 3 vatry a z toho 2 som aj stihla zdokumentovať :)  ale podstatne je, že som si ich na max užila :))) 



Perfektne zorganizovaná vatra už tradične bola v dedine Porube, ale viete nie každý to vie robiť a tak nám to v susednej dedine Kanianka ukázali ako sa to nerobí :) a teda nám ukázali, že vatra môže aj po zapálení na cca 30 min. "zdochnúť" :))) každopádne nechcela by som byť na ich mieste... 
Áno presne na tejto fotke (dolu) je vatra a tie svetielka sú ľudia, ktorý si fotia túto komédiu :)))


Pri mojom pracovnom nasadení som stihla aj oslaviť moje narodky spolu s rodinou a som mimoriadne nadšená, že som dostala aj takýto krásny darček od firmy Swarovský :) už ste ho možno videli na blogu mojej sestry Adulik sun, písala o ňom článok. 



No a samozrejme okrem práce som aj stihla blogovať a vybavovať spolupráce atď. Fotka je práve z prostredia, kde píšem pre Vás tento článok. Viete, ako pravá učiteľka som sa musela ísť z prázdninami rozlúčiť a teda už vo veľkom štýle :) a to presne na Rozlúčke s prázdninámi v obci Koš. 



Táto skvelá nafukovacia šmýkala je jeden z mojich biznisov a teda je možnosť objednať si ju presne tu. http://nafukovaciasmykalahiphop.blogspot.sk/
A tiež som si takto pekne užila piknik a chvíľky oddychu, ale povedala som si, že nič nekončí ale začína a oddychovať si budem kedy budem chcieť.




A tiež som bola na peknej akcii Košovský kotlík a dali sme si víťazný guláš, ale viete môj apetít bol rýchlejší ako foťák tak nie je dokumentácia :) ale chutil výýýýýborne.


A nemôžem zabudnúť veď ja som aj pre Vás na youtube pripravovala ďalšie chemické pokusy :)
Práve sa pozeráte na kryštalizáciu sacharózy :) ale o tom neskôr. 


Podstatné je to, že som si môj týždeň, ktorý bol fakt, že crazy užila :) a bolo v ňom viacej pozitívnych veci ako negativity tu si už nevšímam :))) 
Človek si až pri takýchto rekapituláciách uvedomí, aký super má ten život napriek všetkému :))) 
No nič idem k tomu pivu :)))

by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára