F KANDRÁČOVCI - ŽIVOT PODĽA SEBA

KANDRÁČOVCI



Trošku som si vybehla na neplánovanú akciu mimo Ba :)  a zašla som si pozrieť Novú baňu. Prilákal mňa kvalitný kultúrny program, super sprievodné podujatia a typické jarmočné veci ako stánky, občerstvenia, burčiak a iné.  Predsa len sme v najkrajšom období v roku a to vo  vinobraní :)))




Okrem iného sme si typicky hodovo pochutnali na špecialitkách. Ja totiž nikdy neodolám rybám a tak som si dala jedného pstruha. 
Samozrejme na výber bolo toho teda požehnane a mohli ste aj z toho všetkého prasknúť.  Ľudia si pochvaľovali  tak myslím, že všetko bolo výborne. 


Kultúrny program majú vždy perfektný. A tento rok tiež nebol výnimkou :) Každý si tam našiel presne svoj "šálok kávy!" Pre každého niečo ja napr. som sa veľmi tešila na Katku Knechtovú a Kandráčovcov, nie že by som ich nejako veľmi obľubovala ale predsa len som ich ešte nevidela naživo.

A poviem Vám boli fakt veľmi dobrí :) Taká typická ľudová hudba k dobrej jarmočnej náladičke :) Ľudovú tvorbu uznávam ale ako uprednostňujem iný štýl.  Napriek tomu ma veľmi zajali a z celého jarmoku som opäť po roku vytvorila video na youtube :) Tak nech sa páči ...





Takú jarmočnú náladu podčiarkli aj stánky a medovníky, trdelník, langoše, burčiak, medovina ... 






Škoda toho večerného ochladenia.  Inak by to bolo priam dokonalé ... 
Ďakujeme a o rok sa určite znova vidíme v Novej Bani.

by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára