F TRIP: SWITZERLAND :) - ŽIVOT PODĽA SEBA

TRIP: SWITZERLAND :)


Tak ani neviem ako začať tento článok ...  Som dojatá, šťastná, plná radostí a práve sa usmievam od ucha k uchu :))) 
Som nekonečne šťastná, že som sa ocitla konečne v období, ktoré je number one ! KONEČNE si môžem povedať, že si žijem svoj sen ...  Presne tak ako som to vždy chcela, mám skoro všetko, čo som chcela, po čom som túžila. 

Ale k veci, tento článok bude čosi ako typ na výlet ? Alebo sa ma na niečo také podobať :) 
Každopádne chcem s Vami zdielať informáciu o tomto krásnom mieste :) Viete kde je raj na Zemi ? Ale viete si predstaviť nebo ? Nie ... Je to v pohode, ani ja som si nevedela, ale potom sme zašli do krááááááááááááááásneho kúta našej planétky :) Zablúdili sme do Švajčiarska pri jazero Luzern. 
Presne to je ten raj na Zemi :)))



Veľmi krásna Villa s ešte krajším výhľadom na krásne hory, jazero a prírodu. Pohodový predĺžený víkend v objatí prírody. Trošku nám zo začiatku nevyšlo počasie (príšerné hmly), ale inak to bolo úžasné. Dobrá spoločnosť, romantika, párty a hlavne zaslôžený relax :))) Ozaj sme dobyli baterky ... Vôbec sa mi nechcelo isť domov ... tam sme zistili aká je realita  :)))






No a napokon dostalo počasie predsa len rozum a trochu sa umúdrilo :) a mohli sme si vychutnať nenormálne krásny východ slnka, rannú kávičku, a pohodovú nedeľu :)



Východ slnka bol nenormálne úžasný :) Kávička a čaj vychutnaná do posledného dúšku. Raňajky super a "suchý obed " bol výborný. Porcie síce dosť malé, ale predsa dobre je málo či ako sa to hovorí ... 
Každopádne myslím, že fotky hovoria za seba :) Bože hneď by som sa vrátila ... 



A na titulnej fotke (ktorá celý výlet vystihuje) mám zaznamenaný ten najkrajší výhľad aký som kedy videla :) Slovensko je krásna a priam nádherná krajina. No Švajčiarsko je famózne. Nespraviť si typickú blogersku fotku na kraji bazénu by bola veľká škoda :)))




Byť Švajčiarsku a nevidieť kravu na zelenej lúke je snáď hriech. Krásne prostredie. Nenormálne oddychové prostredie a fakt človek dobyje baterky. Toto sú presne tie miesta kde človek jednoducho príde a môže len tak stáť a vlastne to stačí. Všetko ostatné je len krásny bonus. 
Tak a teraz môžem v diári odškrtnúť ďalší svoj cieľ :) Splnení sen !!!

by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára