F Dermacol alebo víkend v Auparku :) - ŽIVOT PODĽA SEBA

Dermacol alebo víkend v Auparku :)


Po dlhom čase tu máme nezáväzný článoček o tom ako si žijem :) Ufffffff aj Vy ste toho mali tak veľa? Človek sa ani nedokáže spamätať ako rýchlo to strašne letí :) Božinku, veď ja som sa už prichytila dokonca pri tom, že mi víkend s víkendom podával ruku. 

Každopádne mám sa skvelo, napriek všetkým okolnostiam.  Konečne som mala viac menej voľnejší víkend :) Ale ten, ktorý bude nasledovať bude pre moju dušu úplne Spa :) 

Tento víkend som strávila v Bratislave a tak sme spolu vybehli do nejakej tej reštaurácie na obed :) Odporúčam Pub u zeleného stromu na Obchodnej ulici... Je to tam geniálne a ten kuchár neskutočne dobre varí :))) Asi si ho vezmem za muža :) 

Okrem toho sme si dali super kávičku a keďže bola nedeľa, tak ani dezertíku som proste neodolala.  Ale hlavne sme boli pozrieť v Auparku akciu Dermacolu a čosi si prikúpiť :) 




Ukážky sme videli a bolo to riadne dobre. I keď asi na celé predstavenie by som nevydržala.  Nemám totiž až tak rada keď sa ľudia pretvarujú alebo prezliekajú za niečo čím nie sú.  Mini obchodík, zastrčení ale neskutočne prepchatí vecami :) Toľko lakov, že človek si zrazu nevedel vybrať. 

A to ja som "závislák" na lakoch na nechty a rúžoch na pery. To sú veci na ktoré nedám dopustiť.  







Vyberám z nákupu len to moje naj čo tam mám :) Tu človek vždy dačo dobre nájde. I keď niektoré produkty tam zo zásady nekupujem. 

Kúpila som si už druhý 16h lip tekutý už :) Som zvedavá tentokrát trocha výraznejší červený :) Keď je stvorený pre lásku... možno aj tá príde. Nevedela som, že najprv potrebujete rúž až potom budete pre lásku ako stvorená! Prečo mi toto nikto nepovedal :) 






Nedeľný obed sme si vychutnali už v spomínanom Pube u zeleného stromu a dali sme si lososa na baklažáne a klasiku gordon blue :) Obe nesklamalo a bolo to úžasne :)))

Zahrnula som to do víkendu ale už počas týždňa som zažila takúto radosť :) Ruža mi spríjemňovala pracovné chvíle ešte do nedávna :) Strašne krásnej farby - ružová :) Taká pozitívna vibrácia z nej išla :)))



Človek dá dieťaťu naozaj všetko! Neviem či niekdy to nie je aj na škodu :) Také prílišne rozmaznávanie.  No každopádne takéto "tátoše" mali pre deti v Auparku.  Prečo to nebolo keď som bola ja mala? 


by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára