F Bratislava has a secret bar ?! - ŽIVOT PODĽA SEBA

Bratislava has a secret bar ?!


Konečne sme sa stretli :) Teda my sa stretávame ale len v práci a tam predsa nie je čas na kecanie a nezáväzné rozhovory ...  Tak konečne takmer po dvoch rokoch :P sme si vyrazili von.  A takto to vyzerá, keď sa idú zabaviť do nočnej Bratislavy pani učiteľky. 



Dlho sme hľadali dobrý a vhodný podnik. Nedávno aspoň pre mňa sa otvoril tento tajný bar oficiálne Michalská cocktail room :) Po rozhovore a dohodnutí sme si dali prechádzku mestom a konečne sme došli sem.  Prešli sme cez urban bistro a opýtali sa čašníka, že hľadáme tajný bar :))) 

Jeho výraz tváre hovoril svoje :) Nahodil vážny tón a povedal: Po schodoch hore doľava a cez skriňu :) Áno to je ta skriňa :) 

Tak sme teda otvorili dvere a prišli sme do minulosti. Brutálna atmosféra 30tych rokov, neskutočná hudba a prítmie :) Vás dovedie presne do atmosféry veľkého Gatsbyho a americkej mafie do obdobia alkoholovej prohibície. Práve vtedy vznikali v Amerike takéto tajné bary :)

Obsluha v podaní čašníkov, ktorí sa priam sžili s barom v akom pracujú podčiarkuje tu neopísateľnú atmosféru :)  Určite tam choďte ! Na stôl hneď dostanete pohár vody s pomarančom a pop-corn zadarmo :) a potom si môžete objednať drink z ponuky cca 27 drinkov ... 

Názvy sú s filmu a niekedy neviete čo sa za drinkom môže skrývať :) Obsah drinku aj jeho názov je písaný v angličtine :) Veď sme v Amerike. 


Bolo nás 5 báb :) Takže sme si dali malú koštovku a jednoznačne môžem odporučiť tieto 3 sú pre mňa TOP. 

Snehový drink má krásnu arómu a kokosovú chuť no a na záver vás prekvapí oriešok :) 


Môj drink The Great Gatsby je jednoznačne TOP :) Silný drink s podtónom whisky je nenormálne dobrý ... Taký veľmi rázny a jednoznačný drink ... 


A posledný drink medzi láskou a nenávisťou :) Je drink o ktorom si neviete čo máte myslieť ... 
Sladký aj trpký drink a ani vy sami sa neviete rozhodnúť čo teda, či láska alebo nenávisť ?! 

Ak ste tu neboli určite choďte je tu úžasne ... A ja sem určite ešte prídem :)
by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára