F Slovak National race winning Hungarian :) Devín Bratislava - ŽIVOT PODĽA SEBA

Slovak National race winning Hungarian :) Devín Bratislava


Slovenský národný beh Devín Bratislava síce vyhral maďar ! No prvom rade ho vyhral môj oco :) Ktorý mal vo svojej kategórii 6. miesto.  Čo je podľa mňa k jeho veku brutálny výkon. Krásna atmosféra, nádherná športová nedeľa v Bratislave, neskutočné  výkony všetkých bežcov cca vyše 7 000 a samozrejme toto všetko podčiarkli rôzny hudobný ale aj bežecký podporovatelia. 




Ja som čakala v cieli ale prešla som si trať od parku kultúry cez River Park :) a ta atmosféra, ktorá tu vládna bola úžasná :))) 



Krásne jubilejné 70-te medajle boli pripravené :) 



A tu máme víťaza :) Klasika vavrínový veniec, medaila a gratulácia po prekročení pásky museli byť. 


A tu mám víťaza zase ja.  Aj keď nemá chlapca, ktorý by s ním bežal, zato má tu najlepšiu fanúšičku v cieli. Môj oco to proste dnes brutálne dal. 



Krásna medaila :) Som rada, že som sa mohla tejto krásnej športovej akcie zúčastniť. A to najlepšie nakoniec. Darmo sa to tak nehovorí. Išli sme pre diplom a koho sme tam nestretli. Nášho úspešného zlatého olympionika Mateja Tótha. Podľa mňa žijúca legenda :) Neskutočne pokorný chlapec, plný energie a pohody s krásnym úsmevom. Som šťastná, že som ho stretla je pre mňa motivácia :) Ďakujem :) 


Takto nám podpísal diplom a mohli sme sa s ním aj odfotiť :) Samozrejme som si aj ja musela tento moment zdokumentovať a požičala som si medailu :) Táto fotka je pre mňa neskutočne silná a už visí nad mojou posteľou :)


Som rada, že som takto krásne nabitý víkend absolvovala v Bratislave ale teraz hor sa ! už na dovolenku :) Treba si aj občas prevetrať hlavu ... 

by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára