F B-day #27 - ŽIVOT PODĽA SEBA

B-day #27



A je to TU!  A ja neverím, že už je to toľko rokov :)  Ubehlo to strašné rýchlo. No asi ten čas fakt letí. Ďakujem ti ŽIVOT!!! Zato, že sa zobúdzam šťastná! Zato, že milujem svoj život! Milujem ten oheň, čo mám v srdci, tých ľudí čo ma nenormálne dopĺňajú. Milujem svojich priateľov a rodinu. 

Život treba žiť. Ďakujem za tie všetky krásne zážitky. Žiaden ďalší život sa nekoná. Treba zachytiť moment. Mám všetko = mám život. A keď sa to raz skončí, určite ma nájdu s úsmevom na perách. A preto MILUJEM SVOJ ŽIVOT :) 



Ale samozrejme my nekončíme ešte. Ten začiatok znie ako ďakovná reč pri preberaný oskara :)))  No len som chcela zhodnotiť môj život a poďakovať ľudom, ktorí sú v ňom, boli v ňom (budú v ňom). Ďakujem - každý sme tu pre niečo. Ale dosť bolo sentimentu :)  Riadim sa celý život životným heslom VEK JE LEN ČÍSLO, človek je taký starý ako sa cíti (tak ja mám potom pre niekoho asi 5, pretože sa viem tešiť, aj z  maličkostí, ako malé dieťa). Jednoducho to s úsmevom ide ľahšie. 

Tento článok nemá byť úvaha ako na maturitnú tému. Viem, ale trocha človek vždy pri takýchto životných jubileách rekapituluje, zvažuje, premýšľa...

Každopádne som zástanca toho, že človek má v živote oslavovať. Hocičo, aj malý úspech treba sláviť. Tak zostala som tejto idei verná a oslávila som vo veľkom štýle svoju 27-mičku :) 


Taká bežná oslava presne v deň mojich narodenín. Pekne sme sa obliekli, pofotili :))) pokecali, zabavili, popili na moje zdravie, no hlavne je, že sme sa tohto dňa dožili a mohli sme sa zísť :) 


Ďakujem všetkým mojím gratulantom. Každému kto si na mňa spomenul, napísal, zavolal mi alebo prišiel. ĎAKUJEM a posielam pusy na obe líca :))) 



Tu už so svojou "pokrvnou" sestrou aduliksun (jej super blog) premýšľame a spomíname, čo všetko sa za tu dobu udialo. Čo všetko sme vyparatili, poriešili, zažili...




To by stačilo z nášho foteníčka. A konečne sa môžeme dostať k hlavnému bodu programu. Ja nie som zástancom veľkých osláv. Takže sme to pekne v skromnosti oslávili v kruhu najbližších priateľov a rodiny. 

Zopár fotiek z oslavy. To, že nemôžem byť #foodblogger to už viete. To jedlo by to jednoducho nevydržalo. Jedlo sa má jesť a nie vyfocovať :) Ale niekdy je to také pekné, že je škoda to nezvečniť si. Tak aj ja som si pofotila, čo sa dalo a potom sme sa nato vrhli :))) 







V jednoduchosti je krása. Toto povedal niekto veľmi múdry a mal pravdu :) Aj ja som stavila na klasiku. Chlebíčky, jednohubky, zákusky, zelenina a tiež niečo male pod zub. 

Samozrejme nesmelo chýbať dobré víno, ktoré ja milujem :) 











Pri písaní tohto článku som bola čerstvo po oslave. A keď som sa ráno prebudila neverila som, že je to pravda (pripomenuli mi to tie čísielka). Už mi ťahá na 30-tku :)  Božeeee to sa kedy stalo.  

Nikdy nehovorím, že nemám čas. To je totiž veľmi hlúpe tvrdenie. Človek má presne toľko isto času ako mal Albert Einstein, Pablo Picasso, či hociktorý iný smrteľník. A dá sa stihnúť veľa aj nič zároveň. Je to len na nás. Takže nadstavujem si dobrý time management a hor sa! Idem si plniť ďalšie ciele. 




Najlepšie na narodeninách je to, že človek nezostarne o ten rok z dňa na deň. A cíti sa rovnako v deň pred aj po. 



Ešte raz ďakujem rodine a všetkým priateľom, ktorí ma sprevádzali a budú sprevádzať v mojom živote. ĎAKUJEM!

by ViErKa

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Všechno nejlepší a pořádně to oslav.. :-) za pár týdnu čeká také krásné číslo :-) 25 :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Všechno nejlepší, 27 je krásný věk :) těmi chlebíčky a dortíky jsi mi udělala hrozné chutě, už aby i u nás zase byla nějaká oslava :) :D a opět ty balonky, k dvacetinám si je určitě pořídím :)

    LADY LENNA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež si myslím, že je to krásny vek :) No zároveň človek vidí, že naozaj starne :))) Balóniky boli fakt skvelééééé :)

      Odstrániť
  3. Až mi z tých fotiek zákuskov a chlebíčkov vyhladlo :-D Všetko najlepšie :)

    OdpovedaťOdstrániť