F D O Ž I N K Y... - ŽIVOT PODĽA SEBA

D O Ž I N K Y...


Tak presne pre toto nemôžem byť #foodblogger. Jednoducho, by to to jedlo nevydržalo. Presne ako je to na fotke. Nie že by som bolo "pažravá", ale ja milujem jedlo asi trocha inou láskou. No a jasne, že takýmto úžasným koláčikom dokážem odolať len ťažko. 




Áno, správne sme na dožinkách, presne ako som napísala názov článku. Každoročne navštívim dožinky resp. Novianké dni v Diviackej Novej Vsi. Je to milá akcia v príjemnom prostredí. Kultúrny program je už na tom troška horšie, ale snažia sa to vyvážiť dobrým jedlom. 


Doobedných hodinách sa tu konala súťaž požiarníkov a následne na ihrisku futbalový zápas. Deti sa mohli vyšantiť na kolotočoch a atrakciách. Ja ako správny milovník jedla som ostala verná stánkom s občerstvením a spolu s partiou sme vyskúšali ponuku dňa :) Guláš, langoš, palacinky, grilovaný pstruh a mnoho ďalšieho...



No okrem slovenskej rokovej skupiny z Bratislavy vystúpili aj umelci z Vrbového. A títo umelci hrali priam na všeličom. Na fotke hrajú na záchode. Na podiv sa to dalo aj počúvať :) Tento pán už 12 rokov píše aj rozprávky pre deti. 

Z ich vystúpenia sa mi páčilo najviac oslovenie, ktoré si navzájom dávali "pán brat" v rôznych častiach ich vystúpeniach to vyznelo komicky. 


No a vráťme sme späť k titulnej fotke takéto dobroty napiekli dievčatá. Podľa mojich informácii by malo ísť o skupinu dievčat, ktoré začali tvoriť tieto zákusky :) A sú fakt dobréééééé.
Niektoré vyzerajú tak dobré, že je ich škoda zjesť. 




Och riadne dobrá "mňamka" No ale stačilo môžete si ich aj objednať majú FB stránku lollipops. 


No a kam ma ponesú moje nohy nabudúce? Neviem nechajte sa prekvapiť :)

byViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára