F Mother's Day and my brunch - ŽIVOT PODĽA SEBA

Mother's Day and my brunch


Druhá májová nedeľa už tradične patrí každý rok mamám :) Každý má tú svoju a pre každého je tá jeho najlepšia :) Je to samozrejme pravda. Mama je len jedna a v našich životoch veľmi dôležitá. To isto každý vie. Mama je človek, ktorý vie pomôcť vtedy keď iní nie. Človek pre nás s veľkým Č :) 

No a preto im treba poďakovať (a to nie len v tento deň). Ja som sa rozhodla, že tento rok deň matiek nebudem tráviť tradične klasickou gratuláciou s kvetinkou a sladkou drobnosťou pod zub. Rozhodla som sa, že mamu trocha vystriedam a v kuchyni to preberiem ja. 

A tak sa aj stalo chcela som mamu prekvapiť a tak som spojila prípravu raňajok a obeda a vytvorila vlastný súkromný rodinný mini brunch :) Nakúpila som všetko čo máme radi a najmä mama. Vytvorila som nenáročné a chuťovo skvelé jedlo. Žeby som začala variť častejšie. 



Všetko sa to začalo nákupom a skončilo prekvapením, ktoré mama nečakala. Špargľa so šunkou, syrový tanier a veľa zeleniny. Opekané žemličky, avokádová pomazánka (nesmela chýbať), na osvieženie citronová voda. 


















Okrem opečenych žemličiek som vytvorila aj  takéto obložené chlebíčky. Mama bola rada a ja som ju odbremenila aspoň v tento slávnostný deň od jej povinností. Podľa mňa to bol skvelý darček. Hlavne nečakaný, že hneď ráno sa začne niečo chystať a potom sa objavia na stole lákavé pochúťky. 

Ako ste Deň Matiek oslávili Vy? Čo ste vymysleli pre svoje mamini? :) 
by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára