F Moderná Bratislava! - ŽIVOT PODĽA SEBA

Moderná Bratislava!


Možno som divná, ale ja jednoducho mám rada moderné veci, modernú architektúru a novinky všetkého druhu. Na druhej strane nie všetko nové je dobré a preto treba nájsť správny kompromis. Konečne som sa bola pozrieť v novej modernej štvrti z názvom Zuckermandel - Nový život pod hradom. A teda musím povedať, že to naozaj nový život pod hradom je. 


Mám rada aj pamiatky, no aj my musíme niekde tu architektúru posúvať. Keď žijeme v tejto modernej dobe, tak posúvame takýmto smerom. V Bratislave som žila niekoľko rokov, teraz ma však život zavial inam :) Všetko má niečo do seba a deje sa pre niečo. Tento komplex som videla ešte v základoch a o to viac ma prekvapil výsledný efekt. Veľmi sa mi tu páčilo. Moderná architektúra, doplnená prírodou, oddychovou zónou a skalný nos je super. Skalný nos je hradný výbežok brala. Tiež je tu náučný chodník 250 metrov dlhý chodník s informačnými tabuľami a outdoorovými fitness strojmi, zrazu sa Vám ani nezdá, že ste v Bratislave. 



Naša púť po modernej Bratislave pokračovala k "susedom" do River parku a po promenáde pri Dunaji. Prechádzkou cez sad Janka Kráľa a ukončili sme to štandardne jedlom! Celý výlet vo fotkách vyzeral takto. 




Po prúde plávajú len mŕtve ryby ja som jasne v protismere!


Zuckermandel ma aj skvelú expozíciu búst, jednou z nich je aj takýto pre mňa "pozdrav hejterom".





Tak tu vôbec netušíte, že ste v Bratislave!










A že graffiti sú zlé!





Burger bol perfektným zakončením dňa :) Výlet, resp. prechádzka po modernej Bratislave bola super. 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára