F ŠMOLKOLAND alebo späť v detstve - ŽIVOT PODĽA SEBA

ŠMOLKOLAND alebo späť v detstve


Neviem či to niekedy reálne dostane názov šmolkoland. Pre mňa to jednoznačne je časť rozprávkovej krajiny, kde žijú šmolkovia. Nikto z nich nebol doma :) A tak sme sa pohli vyšantiť my! 
Tieto krásne rozprávkové domčeky sa nachádzajú v Bojniciach pri vyhliadkovej veži. Slúžia najmä deťom, no i dospeláci si prídu na svoje. Minimálne sa ocitnú v detstve tak ako ja! 

V areály sa nachádza viacero domčekov a postupne majú pribúdať. Do každého domčeka sa dá vstúpiť. V tom najväčšom si môžete posedieť aj za stolom. Deti sa tu krásne zabavia. Oceňujem aj osvetlenie či eletriku v jednotlivých domčekoch. Prístup s kočíkom s malými deťmi je vyriešený asfaltovou cestou. 


Najviac sa mi páčili dva domčeky - "muchotravkový" a žltý dvojdomček :) Občas by mal každý dospelý človek uniknúť do detského sveta!
V neďalekom priestore sa buduje reštaurácia, zatiaľ si môžete dať kávičku, zmrzlinu z mobilných stánkov a dokonca tu turisti už nájdu aj stánok so suvenírmi. Takže táto lokalita ide vpred! 

Dávam palec hore a vrelo odporúčam ako tip na výlet! Fotky hovoria za všetko :) Ja som sa tam ozaj zabavila, oddýchla som si a vrátila sa späť do detstva. 











Jednoznačne najkrajší domček pre mňa! Dúfam, že nikto nepoškodí snahu ľudí, ktorí vytvorili tento rozprávkový raj pri vyhliadkovej veži v Bojniciach. 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára