F Kačacie hody a ich čaro - ŽIVOT PODĽA SEBA

Kačacie hody a ich čaro



Sfarbené lístie , babie leto či jemný vetrík a vo vzduchu jeseň. A presne k tomu u mňa patrí omamná vôňa kačacieho mäsa, lahodná chuť dusenej červenej kapusty a nesmrteľné zemiakové lokše. Patrím k tým, ktorí toto jedlo milujú. No na druhej strane nejem to zase každý deň. Reštaurácie sa momentálne predbiehajú v ponuke kačacích či husacích hodov. Ísť do reštaurácie na hody s rodinou, s priateľmi má svoje čaro. Pre tento rok som sa rozhodla byť hostiteľom JA! Nechcem sa chváliť robila som to takto prvýkrát. No musím uznať, že to vypálilo veľmi dobre. Jedlo chutilo všetkým. A to je to najhlavnejšie. Pri dobrom vínku a jedle sme sa stretli, porozprávali a zažili neopakovateľnú pohodu. Čo preferujete Vy - reštauráciu či vlastnú pohodičku doma? Chodíte na kačacie, husacie hody?




Ani neviem prečo majú tieto hody pre mňa svoje čaro. Každé hody majú čaro, tak ako vinobrania, jarmoky či dedinské oslavy. Kačacie hody na jeseň so súhrou všetkého okolia ja jednoducho nikdy neoľutujem. 

Tak Vám poviem bol to fantastický labužnícky zážitok, na ktorý si budem ešte dlho spomínať. Dúfam, že som Vás troška namotivovala a spravíte si takúto pohodičku doma či zavítate do nejakej reštaurácie. Na záver tohto článku sa podľa mňa hodí slovko: Dobrú chuť!

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára