F AUTOSALÓN BRATISLAVA 2019 - ŽIVOT PODĽA SEBA

AUTOSALÓN BRATISLAVA 2019


Opäť po roku sa znova konal autosalón v Bratislave. Tento rok bol iný. Bolo tu všetko retro, moderne ale aj budúcnosť :) Veľmi oceňujem triezvy pohľad na elektromobil, že sme si zaspomínali aj na retro kúsky a samozrejme tie krásne moderné nablískané rýchle, super autá. Super bol aj pohľad pod povrch auta, ktoré sme videli v napoly rozrezanom aute. 

My sme sem prišli (priamo pred vchod Incheby) na novej škode skala, ktorá ponúkala testovaciu jazdu pre ľudí smerujúcich na autosalón. Ten sa ako aj po minulé roky konala v Incheba Expo Bratislava. Výhodou využitia tejto ponuky od firmy Škoda bolo, že následne ste mali vstup na autosalón zadarmo! Takže klobúk dole.  Priamo na autosalóne ste sa v ich časti mohli zahrať na xbox-och, malé deti si mohli vymalovávať omalovanky, vyskúšať zahrať hokej medzi sebou a samozrejme pozrieť si ich nové modely aj už spomínanú novinku :) A to všetko na hracej ploche hokejového ihriska. 

Na celom autosalóne bola super nálada a mierne množstvo ľudí. Lietajúce auto či elektromobily vedeli zaujať. O moderných, naleštených, krásnych autách ani nehovorím. Retro časť bola super oživením toho celého, mimoriadne oceňujem aj kulisy či skvelú starú hudbu v pozadí, ktorá len podčiarkla jedinečnosť atmosféry. 

Pred budovou Incheby ste si mohli vyskúšať náraz pri autonehode, či jej celú simuláciu. Tiež tu bolo pripravené street food-ové jedlo pre návštevníkov, ktoré bolo naozaj rozmanité. Vo vnútri boli tiež stánky z menším občerstvením. Asi vedeli prečo :) Veď po prejdení celých dvoch poschodí sme vyhladli už aj my :))) 

Viac ako slová v tomto prípade povedia fotky! Akcia trvá od 30.4. do 5.5. takže do nedele ešte stíhate :) 



































Verím, že sa Vám páčili moje zábery. Ak ste boli na akcií dúfam, že ste si to užili aj ako my. Takže na jednotku! 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára