F Trendy v bývaní, inšpiruj sa aj ty! - ŽIVOT PODĽA SEBA

Trendy v bývaní, inšpiruj sa aj ty!



Trendy v bývaní sa menia neustále. Chápete, je na trhu stále čosi nové. A potom si vyber! Keď všetko je krásne, má niečo do seba, hodí sa ti to atď... Rozumieme sa :) 
A práve preto som sa spojila s FAVI.SK A tak sa skvelo zorientovala na trhu s nábytkom, doplnkami a inými krásnymi vecičkami :) 



Jedno popoludnie som jednoducho "prebehla" hore spomínanú stránku a skvelú stánku bellarose.sk 
Človek sa tu veľmi rýchlo z pohodlia svojho domova zorientuje vo všetkom potrebnom. Na základe všetkých dostupných informácií, ktoré som na oboch stránkach našla, som si v hlave predstavila hneď celú vizualizáciu a už to išlo. 

Následne som pre teba urobila dve koláže ako taký môj headline na to, čo chcem mať vo svojej izbe! Každý človek vie čo potrebuje! Ja tam musím mať jednoznačne biele obliečky, lampu, koberček pri posteli a chutný stolíček vedľa nej :) Tiež nesmú chýbať hodiny, najlepšie nástenné, nech z každého rohu izby vidím koľká bije :P Záves, aby ma nikto nevidel :) A samozrejme štýlová drôtená nástenka pre moje termíny a významné udalosti, dni. Váza sa vždy zíde, nemožno zabudnúť ani na pohodlnú stoličku, kde si rada sadnem s knihou a dekou či tabletom :) 

No a neviem či je to správne podľa feng šuej, ale ja potrebujem zrkadlo v izbe :) A najlepšie hneď riadne veľké, na celú postavu. A podľa mňa také veľké zrkadlo aj optický zväčší izbu :) Ježíííš a komoda, skriňa na tu nemôžeme zabudnúť, veď niekde treba dať tie všetky veci. A najlepšie nepriesvitnú, aby to nikto nevidel. V celej izbe samozrejme jednoduché čierno-biele doplnky ako napr. štýlové vankúšiky



Existuje veľmi veľa trendov a štýlov v bývaní, ako som už spomínala vyššie. Ja volím minimalistický štýl, jemné doplnky v jemných odtieňoch. Inšpirovať sa dá všade - internet, vaše okolie, izby priateľov ale aj na stránkach, ktoré som Vám nalinkovala hore! Môžete sa teda inšpirovať kdekoľvek a kedykoľvek. Záleží iba na vašich preferenciách a vkuse. Ja som použila produkty, fotky do koláži priamo z webov. 

Dúfam, že som Vás teda inšpirovala aj ja :) 
by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára