F VIANOČNÉ TRHY 2019 - ŽIVOT PODĽA SEBA

VIANOČNÉ TRHY 2019


Šťastné a veselé Vianoce! Posledný deň vianočných trhov. A práve v tento deň vychádza tento článok. Pre tento rok to nerozdeľujem, ale spravila som nový jeden spoločný článok. Navštívili sme ich viac. No vybrala som len tie, ktoré stáli za to. Tentokrát som sa zamerala na vianočnú výzdobu. Pretože jedlo a stánky sú všade o tom istom. 



O jedle už článok bol. Musím povedať, že všade kde sme boli, bola nová krásna výzdoba. A bola super aj cez deň a v noci to bolo ešte krajšie. Ja svetielka milujem. A jednoznačne to k Vianociam patrí. Musí byť všetko vysvietené a rovnako aj takto u nás doma. Krásny vianočný stromček a svietiaca výzdoba na celom dome. Ak je k tomu vysvietené aj celé mesto, je to v tomto čase celé také krásne. Za mňa bola krásna výzdoba v Partizánskom a Bratislave. Jasne, že je možno niekde (alebo podľa niekoho) krajšia. Ale ja práve túto považujem na nenásilnú, milú a decentnú. A celá táto výzdoba by samozrejme vynikla viac, keby bol sneh. Ako vysvietené mesto máte Vy?





















Vianočné trhy slúžia na naladenie na vianočnú atmosféru. A mňa jednoznačne naladili. I keď bez tej zimy a snehu je to celé nejaké inakšie. 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára