F Kreatívna chvíľka - ŽIVOT PODĽA SEBA

Kreatívna chvíľka


Tak čo ako oddychujete Vy? Kedy vypne Vaša hlava? Ja rada vtedy vybehnem do prírody alebo tvorím niečo kreatívne v rámci možnosti. A tak to bolo aj v tomto prípade. Vôbec nemám návrhárske sklony ani cit na tvorbu módy, ale občas si rada niečo svoje originálne vytvorím. 
Toto nie je žiadny návod na tvorbu či DIY článok. Jednoducho sa chcem len pochváliť :) A možno sa teda niekto inšpiruje. Na úvod Vám treba štetec, farbu na textil (takú aby vynikla), nažehľovačky a hlavne látku, ktorú chcete zmeniť vo svoj prospech. Ja som zmenila svoju oversized riflovú bundu, ktorú som kúpila cez internetový obchod Bonprix 

Nažehľovačky sú z internetového obchodu kremik.sk Samozrejme môžete to objednať kdekoľvek, je toho plný internet. Tu sme však mali dobrú skúsenosť. Ako to vyzeralo na obrázku, tak to bolo aj reálne. A dovoz bol tiež bezproblémový. 

A potom už len treba Vás a tvorivé myslenie či ideálnu chvíľku, všetko premyslieť a konať. A výtvor je na svete. Pri nažehľovačkách odporúčam žehličku priložiť cez jemnú handričku, aby sa nič nepoškodilo. Najlepšie na tom je, že nikto nemá také isté. A originálne dielko je na svete! 











Už ste si niečo také svoje vlastné vytvorili? 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára