F Multifunkčné oblečenie je základ! + 1 dobrý tip - ŽIVOT PODĽA SEBA

Multifunkčné oblečenie je základ! + 1 dobrý tip




Už názov článku naznačuje podstatu celého textu. Takže nebudem chodiť okolo horúcej kaše. Jednoducho oblečenie je základ. Šaty robia človeka - nadarmo sa to takto nehovorí. A keď je to na šport, je to o to dôležitejšie. Dokonca tieto kúsky môžete multifunkčne kombinovať. A teraz nemyslím len farebne či pre rôzne športové aktivity. Myslím, že konečne som našla oblečko, ktoré má štýl pre šport a môžete si ho dať ako športové oblečenie aj na prechádzku či inú (ne)športovú aktivitu. 

AKO NÁJISŤ SPRÁVNE FUNKČNÉ OBLEČENIE? 


Niekedy stačí naozaj málo, priznám sa: Toto oblečenie som našla náhodou cez Instagram :) Takže sociálne siete sú aj na toto dobré. Majú prehľadnú internetovú stránku, kde sa dozviete všetko čo potrebujete. Dodanie zásielky je v štandardnom čase. A kvalita je oblečenia hovorí za všetko.

Nájdete u nich veci výhradne pre šport. No tiež aj kúsky, ktoré pôsobia športovo, ale dajú sa kombinovať aj na výlet, turistiku či dlhú prechádzku. Proste mne sa páčia. Podľa mňa pôsobia krásne štýlovo, elegantne a majú niekoľko farebných kombinácií. Mám viacero takýchto športových oblečení, ale nijaké mi nesadlo takto skvelo na postavu a necítila som v žiadnom (okrem jednej kolekcie) takto pohodlne pri fyzickej aktivite. 

Trošku problém by mohlo byť trafiť veľkosť, predsa len je to kúpa cez internet a hlavne je to oblečenie na šport a aktivitu, takže by Vám malo sadnúť ako vyrobené pre vás. Našťastie ja som tento problém nemala. A sadlo skvelo. Toto oblečenie nájdete na Instagrame či Internete pod značkou Uzavy. 

Čo sa kvality týka materiál je príjemný na dotyk. funkčný a dobre nositeľný. Pri záťaží na nepoškodí a neskutočné formuje postavu. Takže aj drobné neresti zakryje :) A keď dobre športovo vyzeráte, tak musíte predsa podať aj dobrý športový výkon :) Aspoň na mňa to takto motivačne pôsobí. Hneď sa mi chce cvičiť.  

Ja som začala šortkami, ale majú toho omnoho viac. Zvažujem napr. na jógu. Pri cvičení sa proste musíte cítiť skvelo. 










Športového oblečenia je mnoho. A každý si musí vybrať to svoje, každému padne iné vhod. Nepíšem články tohto druhu na môj blog. To pravidelní čitatelia vedia. Ale chcela som sa podeliť o túto skúsenosť, keďže uplynula doba nám proste priniesla možnosti - čas na cvičenie o trošku viac. A práve v tomto období som aj natrafila na tento obchod. Ak sa Vám článok páčil, ja budem rada :)

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára