F Všetka krása slnečných francúzskych viníc pre vašu pleť? + 1 tip ako na to! - ŽIVOT PODĽA SEBA

Všetka krása slnečných francúzskych viníc pre vašu pleť? + 1 tip ako na to!



Dnes sa pozrieme na typ značky kozmetiky CAUDALIE PARIS, ktorú si môžete zaobstarať prostredníctvom e-shopu elnino.sk 

Presne tak ako ja. Táto značka je špičkovou radou kozmetiky pre pleť. Známa je najmä svojou výnimočnou a patentovanou technológiou. Ponúkajú rôzne produkty, každý si príde na svoje. Prostredníctvom tejto značky sa naozaj dostanete k originálnym kúskom svetovej značky.

Poďme sa na to všetko pozrieť ale podrobnejšie. Ja som skúšala dva produkty, ktoré som na svojej pleti testovala cca jeden mesiac. Hneď na úvod musím povedať, že to bolo výborne testovanie. Bolo hneď od začiatku cítiť na pleti, že sa jedná o niečo iné - špecifické a jedinečné. 






AKO ZATOČIŤ S VRÁSKAMI NA PLETI? + 1 TIP, KTORÝ SA OPLATÍ



CAUDALIE RESVERATROL- LIFT LIGHTWEIGHT FIRMING CASHMERE CREAM je ľahký spevňujúci krém, určený pre ženy v množstve 40 ml. Je to v podstate denný pleťový krém, ktorý určený pre mastnú a dehydrovanú pokožku. Tiež je vhodný pre vegánov, je bez ochrany SPF a tiež je určený na na lifting a spevnenie, či proti vráskam. 

Tento krém je veľmi jemný, bielej takej maslovej konzistencie. Príjemne vonia, kašmírová vôňa je úžasná. Po nanesení na pleť ho už nebudete cítiť, veľmi rýchlo a skvelo sa vstrebáva do pokožky tváre. Ale účinky krému budete cítiť okamžite. Po viac použitiach získavate pocit mladšieho vzhľadu a to je za následok kolagénu, ktorý je v zložení. Pri dlhšom používaní  sa zlepšuje pleť, je vidieť znižovanie vrások, pleť je krásne hydratovaná a pôsobí pružne, jemne a vyživene. 

Krásne prevonia pokožku a pleť vonia po pomaranči či harmančeku. Je vyživovaná nie len z vonku ale i z vnútra. Pretože krém podporuje tvorbu vlastného kolagénu a kyseliny hyaluronovej. 

Krém na tvári vám vydrží celý deň, pleť je hydratovaná a pôsobí mlado a rozjasnene. A jednoznačne spevňuje pleť tváre, čo cítite pri prvých použitiach. Počas celého dňa pri dotyku tváre cítite jemnosť a dotyk s tvárou je príjemný. Naozaj máte pocit, že robíte správnu vec pre vašu tvár. 

Aplikácia je mimoriadne jednoduchá. Krém aplikujte na vyčistenú pleť ráno, jemne rozotrite a vychutnávajte si príjemný pocit. Pri aplikácií vám môže pomôcť "zobáčik", ktorý vám pomôže priamo naniesť krém na tvár. Výhody sú jednoznačne kvalita tohto produktu, krásna vyživená a pevná pleť, mladý vzhľad pokožky a príjemná vôňa. Jednou z nevýhod je cena, ktorá je podľa mňa vyššia a za malé množstvo produktu. Toto považujem za nevýhodu, ktorá by mohla pri použití krému viacerým prekážať. Cena krému sa pohybuje v okolí cca 40 eur. Krém je určený pre mastnú a zmiešanú, takže suchá pleť by mohla mať problém s týmto produktom. 







ČISTÁ PLEŤ BEZ VYSUŠENIA? ALEBO AKO SA NAOZAJ ROZMAZNÁVAŤ! 



CAUDALIE VINOCLEAN INSTANT FOAMING CLEANSER je čistiaca osviežujúca pena určená pre ženy v množstve 150 ml s pumpičkou na aplikáciu. Je určená pre všetky typy pleti, pre vegánov a je prírodná, čo je skvelé. 

Pumpička pri aplikácií je úplne úžasná, pretože stačí jeden strek a máte dostatok peny na kvalitné vyčistenie celej pleti. Biela jemná pena má príjemnú konzistenciu a dobre sa nanáša na tvár. Pena sa neodporúča pretrepávať. Ja som ju aplikovala ráno a večer. Jeden strek cez pumpičku bohato stačil, jemnými krúživými pohybmi v masírujete do pleti.

Príjemná konzistencia peny sa veľmi rýchlo, jednoducho nanáša a veľmi príjemne vonia. Vôňa ruží a vína je citeľná hneď. Ale keď penu jemne vmasírovávate do pokožky tváre, vôňa sa zintenzívňuje - ale nie je nútená. Cítite jemný ľahký filter, ktorý sa vytvára na pleti. Aplikáciu peny je potrebné robiť do vlhkej pleti, krúživými pohybmi a následne opláchnuť. 

Pena odstraňuje jemné nečistoty, osviežuje a zanecháva rozjasnenú pleť. A toto je hneď po prvom použití. Ak penu aplikujete častejšie, len sa tieto benefity znásobujú. Vaša pleť je čistá, jemná a hladká a príjemná na dotyk, bez akéhokoľvek vysušenia. A dokonca krásne vonia. Svieža vôňa, ktorá je jemná a nenútená vás jednoducho ohúri. Pleť máte sviežu, pružnú a tá moja pôsobila rozjasnene. 

Výhody sú snáď všetko čo som napísala doteraz, neviem dokonca ani komu by nesadla, keďže je určená pre všetky typy pleti. Jedine citlivej pleti, keďže tam je výraznejšia vôňa. Produkt neobsahuje žiadne mydlá ani parabeny. Za jedinú nevýhodu považujem len jej cenu, ktorá je trošku vyššia a pohybuje sa v okolí cca 17 eur. Ale to je pri tejto značke asi očakávateľné.  

Keď už do nej investujete, tak ako ja - Rozhodne nebudete sklamaní. Krásna vôňa, jemnosť produktov, príjemne pocity na pleti po aplikácií. 




Túto kozmetiku môžem len odporučiť, pretože mňa osobne príjemne prekvapila. Nie je možno cenovo dostupná pre všetkých, ale rozhodne za tú cenu dostanete aj požadovanú kvalitu. 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára