F DINOPARK V BOJNICIACH? NOVÁ ATRAKCIA PRE MALÝCH AJ VEĽKÝCH - ŽIVOT PODĽA SEBA

DINOPARK V BOJNICIACH? NOVÁ ATRAKCIA PRE MALÝCH AJ VEĽKÝCH



Len poďte bližšie a vstúpte do nového, krásneho a stále rastúceho DINOPARKU v Bojniciach. A razom sa ocitnete v druhohorách. Kde vedľa vás sú rôzne druhy dinosaurov. Rôzne veľkosti - malé, veľké osadené do krásneho prírodného prostredia. 

Upravený park, v ktorom sú umiestnené dinosaury mimoriadne dobre. Osadené do prostredia a vy si  zároveň spravíte aj príjemnú prechádzku. 


PREČO NAVŠTÍVIŤ DINOPARK V BOJNICIACH? 


Vstúpite do druhohôr a vidíte dinosaury, ktoré "ožívajú" a sú skvelou interaktívnou atrakciou v Bojniciach. 

DINOPARK je nový a stále sa dotvára, pribúdajú nové priestory (aktuálne v súčasnosti, keď sa článok tvoril) a hlavne ďalšie nové druhy dinosaurov.  V súčasnosti je ich tu cca 50 kusov, rôzne veľkosti, druhy. Celý park je v prírodnom prostredí, v miernom svahu. Prechádzate sa po štrkovej ceste, tak odporúčam vhodnú obuv a objektov sa samozrejme nesmiete dotýkať. 

Dinosaury sa hýbu, vydávajú zvuky, sú osadené v prostredí, v rôznych situáciách a sú fakt autentické. Ideálny výlet pre deti, no aj dospelí sa tu určite zabavia. Pri veľkých dinosauroch je to naozaj fascinujúce. Veľmi dobrá atrakcia v Bojniciach. Za mňa tu presne niečo takéto chýbalo. 

Vstupné je jednotné 10 eur (aktuálne teraz) na neobmedzený čas. Takže si tu môžete spraviť aj celodenný či poldenný výlet - toto asi až po úplnom dokončení, ktoré sa predpokladá na jar 2023.  V súčasnosti tento park prejdete priemernou chôdzou dospelého človeka za cca hodinku. 

Samotný DINOPARK sa nachádza pod vyhliadkovou vežou Čajka v oblakoch, v dolnej časti. Jeho niektoré objekty je už vidieť z prístupovej cesty. V tesnej blízkosti je parkovisko. Parkovisko je platené na hodinu 3 eura, 2 hodiny - 6 eur, 3 hodiny - 9 eur a nad 4 hodiny je cena parkovného celodenná 12 eur. Čo je celkom dosť. A vtedy sa určite oplatí ísť aj hore na vyhliadkovú vežu, tak sa vám otvoria ďalšie možnosti, o ktorých som už na blogu písala. 

Pozrite si moje zábery z prechádzky medzi dinosaurami. Za mňa je to skvelé a vrelo vám odporúčam sa prísť pozrieť. 
















Verím, že vás tento nový priestor v Bojniciach nadchol tak ako mňa. A prídete sa pozrieť naživo. Pretože Bojnice už ponúkajú ďaleko viac ako len samotný zámok, ktorý je úžasný - samozrejme. 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára