F Moderný difuzér alebo klasika v podobe sviečky? + 1 tip ako si prevoňať svoj dom nie len pred Vianocami - ŽIVOT PODĽA SEBA

Moderný difuzér alebo klasika v podobe sviečky? + 1 tip ako si prevoňať svoj dom nie len pred Vianocami

 


Vianoce! Čo vám napadne ako prvé? Mnohým ľuďom môže napadnúť čokoľvek. U každého je to inak, niečo iné evokujú, vyvolávajú a vymysleli by sme asi mnoho kadejakých vecí. A určite by sme medzi to mohli zaradiť aj vôňu. Tá je totiž dominantná asi všade, počas celého roka a Vianoce nie sú výnimka. 


Tento rok som si vybrala pre moje Vianoce dva rôzne druhy vôni. Väčšinu asi napadne, že myslím odlišné vône. Nie je to tak úplne pravda. Vybrala som si totiž cez e-shop El-nino tú istú vôňu - škorice. Len v inom prevedení. Moderný difuzér a klasická forma sviečky. No a jednu klasiku na celý rok s vôňou levandule. Poďme sa na to pozrieť teda bližšie. 



ŠKORICOVÁ ARÓMA NA VIANOCE? + 1 TIP PREČO PRÁVE SVIEČKA!


Škorica k Vianociam patrí. A to teda bez debaty. Jasne, našli by sa aj rôzne iné vône ale táto je najviac dominantná pre mňa. Rozvonia vám po nej celý byt či dom. Vnesie tam pokoj a navodí oddych, či už to chcete alebo nie. Škorica je predsa len taká. Ja som pre tento rok vybrala škoricu hneď dvakrát. A to jednu klasiku vo forme sviečky a druhú škoricu vo forme moderného difúzéra. Poďme sa ale zatiaľ povenovať tej sviečke. Ja sviečky milujem. Pálim ich veľa počas roka. A Vianoce nie sú výnimkou. 

Krásnu škoricovú vôňu ponúka sviečka od YANKEE CANDLE CINNAMON STICK  v rôznych veľkostiach 623g alebo 411g za cenu cca 16 eur, čo je priamo úmerné k množstvu a výdrží sviečky.  Výhodou je samotná výdrž sviečky cca 75 hodín a jej väčšie množstvo až 150 hodín. Ja osobne považujem za výhodu aj samotné horenie sviečky a to jasným, silným, veľkým, vzpriameným plameňom a veľmi jednoduché uhasenie sviečky samotným vrchnákom sviečky. 

Počas horenia sviečky cítiť na celý byt či dom tajomnú vôňu škorice a klinčekov, proste typické Vianoce. Sviečka vždy úplne vyhorí, knôt je z prírodných vlákien a keď ho vždy skrátite aspoň o 3 mm bude plamienok krásne stále horieť. Zloženie parfumu sviečky pôsobí na hlavu a srdce ukľudňujúco. 

Nevýhodu niekto môže považovať samotnú cenu, ale môžete si v tejto vôni vybrať rôzne verzie sviečky, aj za nižšiu cenu. 

Ja som bola mimoriadne spokojná - vôňa neskutočne príjemná, nič prehnané. Samotné balenie v skle je mimoriadne praktické a vhodne bez zapálenia aj ako dekorácia na poličke. Čiže super aj ako darček. Hodiť sa môže všetkým, ktorí sa chcú naladiť na Vianoce a preniesť túto vôňu do celého domu. 

A prečo práve sviečka? Pre tú jej neskutočnú energiu, silu. Sviečka upokojuje a krásne rozvoniava, prosto skvelá atmosféra pri sviečke. A tú asi nemôžete nahradiť nijakou inou hmotnou vecou. 






POZITÍVNA NÁLADA NA CELÝ ROK? 


Presne tak! Treba si ju udržať a to za každých okolností. Viem hovorí sa to ľahko, ale dá sa to. A môžete si v tom pomôcť tak ako ja. Touto krásnou, voňavou sviečkou opäť od YANKEE CANDLE LEMON LAVENDER, ktorá sa dá kúpiť v rôznych veľkostiach. V cene a množstve rovnakom ako som už uviedla pri verzií vyššie. 

Je krásnej ovocno-kvetinovej vône príjemného štipľavého citróna a jemnej voňajúcej levandule. Nádherná čistá vôňa, ktorá vám okamžite prevonia celý dom či byt. Ideálna na každý deň počas celého roka. 

Tieto sviečky sú fantastickej kvality, majú pomerne dlhú životnosť, balené v skle, ktoré sa dá opätovne využiť a veľmi bezpečne uhasiť vlastným vrchnákom. Tu som asi opísala všetky výhody týchto sviečok od tejto značky. 

Táto sviečka vám naozaj urobí skvelú náladu počas roka a isto neuškodí ani počas letných dní či obdobia dažďa. Za mňa číslo jedna pri celoročnej vôní. 





VÝHODY MODERNÉHO DIFÚZERA? + 1  TIP KDE HO URČITE VYUŽIŤ!




Poďme sa pozrieť teraz na niečo moderné, novšie. Na niečo, čo možno chce nahradiť sviečky? Neviem, uvidíme v budúcnosti. Poďme sa teraz ale pozrieť na bytový difúzer od YANKEE CENDLE SPARKLING CINNAMON v množstve 120 ml ako najpredávanejšej varianty za cenu cca 20 eur. 

Jedná sa o vonný doplnok, ktorý vnesie do vášho bytu či domu krásnu vôňu škorice a klinčekov, ktoré vytvoria dokonalú pohodu. Táto sviatočná vonná zmes je vhodná do priestoru domov ale i firiem. 

Má dlhotrvácnu vytrvalú vôňu až po dobu 12 týždňov a štýlové prevedenie difúzera jednoducho oživí vaše firemné, kancelárske, pracovné priestory. A to je jednou z jeho výhod - ideálny do práce. A to je zároveň jeden skvelý tip, kde by som tento difúzer využila ja. Pracovné prostredia prevoňané Vianocami. Čo viac si priať? A ešte vyzerá štýlovo.

Ďalšou výhodou je, že na samotný difúzer nemusíte dávať pozor. Necháte ho proste žiť svoj život na nejakom dokonalom mieste a už si užívate len jeho vôňu. Za nevýhodu ja považujem fakt, že sa vytráca čaro sviečky, plameňa. 

Aplikácia s týmto moderným difúzerom je mimoriadne jednoduchá. Stačí ho umiestniť na vami vybrané miesto. V nádobke je 120ml vonného oleja a otvoriť drevený vrchnák, cez otvor vložiť 12 drevených stebiel, rovnomerne ich rozložiť a už len sa opájať vôňou difúzera. Nemusíte strážiť žiadny otvorený plameň a vyzerá to mimoriadne moderne a štýlovo - čo je veľká výhoda tohto produktu.  

Vzhľad produktu je mimoriadne moderný, štýlový a vytvorí krásny efekt v pracovných, ale i domácich priestoroch. Do práce alebo pracovného kútika doma by som ho určite využila. Ale musím nekriticky priznať, že pre mňa proste vyhráva sviečka. A to svojom vôňou, energiou aj za cenu, že pri zapálenej sviečke človek musí jednoducho byť. 






Vôňa nás sprevádza počas celého roka. Tak sa nechajte sprevádzať tou správnou aj vy. Či už v podobe sviečky alebo moderného difúzera. 

Ďakujem vám za priazeň počas celého roka a vkročte správne do toho budúceho. Hlavne nezabudnite, žiť svoj život podľa seba. 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára