F Pokoj, relax a úchvatny pohľad na hory! - ŽIVOT PODĽA SEBA

Pokoj, relax a úchvatny pohľad na hory!

 


Dnes sa pozrieme na krásne miesto do Tichej doliny. Žiadna turistika, ale dokonalý relax!
Grand Hotel Permon sa nachádza v malebnej dedinke Podbanské, ktorá je skvostom Vysokých Tatier na Slovensku. Hotel je situovaný priamo pod majestátnym štítom Kriváň (2494 m n.m.), čo zabezpečuje úchvatné panoramatické výhľady na okolité hory a prírodu, z izieb či samotnej jedálne.


Ubytovanie je priamo v lone prírody. Hotel Permon v Podbanskom je obklopený majestátnymi štítmi Vysokých Tatier, ponúka komfortné ubytovanie v rôznych typoch izieb a apartmánov. Vychutnajte si útulnú atmosféru, moderné vybavenie a úchvatné panoramatické výhľady na hory z balkóna vášho ubytovania.

PREČO NAVŠTÍVIŤ PODBANSKÉ? 


Podbanské, malebná dedinka s bohatou históriou a tradíciami, je ideálnym miestom pre relaxačnú dovolenku. Vychutnajte si prechádzky v okolí, turistiku v horách, cyklistiku a spoznajte krásy Tatranského národného parku. V zime sa dá v priľahlom stredisku veľmi pohodlne polyžovať.



Wellness centrum pre dokonalý relax. Doprajte si oddych a regeneráciu v hotelovom wellness centre. Sauna, vírivky, parný kúpeľ a bazény vám prinesú uvoľnenie a načerpajú novú energiu. K dispozícii je aj široká ponuka masáží a procedúr, ktoré vám pomôžu zbaviť sa stresu a napätia. Obrovský bazén je na ranné plávanie ako stvorený. Saunový svet na druhom poschodí vás vtiahne do oázy pokoja vo vnútornej či vonkajšej časti.


Hotel Permon v Podbanskom okrem komfortného ubytovania a chutného jedla ponúka aj rôzne kultúrne akcie, ktoré spríjemnia váš pobyt v Tatrách. Vždy podľa aktuálnej ponuky. My sme tu prežili úžasný Silvester 2023 a príjemne sme sa zabavili s legendami ako sú Beáta Dubasová, Michal David, Laci Strike a ďalší.



LOKALITA HOTELA PERMON V TICHEJ DOLINE? 


Tichá dolina je krásna dolina v Západných Tatrách na Slovensku. Je to obľúbené miesto pre turistiku a horolezectvo. V doline sa nachádza aj Hotel Permon, ktorý ponúka ubytovanie a stravovanie pre turistov.

V Tichej doline sa nachádza viacero turistických chodníkov rôznej náročnosti. Najobľúbenejším cieľom je Jamské pleso, ktoré sa nachádza v hornej časti doliny.  V Tichej doline sa nachádza viacero horolezeckých ciest rôznej náročnosti. Najobľúbenejšou stenou je Veľká stena Roháča. V zime sa v Tichej doline môžete venovať lyžovaniu a snowboardingu. V doline sa nachádza malý lyžiarsky vlek.








Vychutnajte si lahodné jedlá v hotelovej reštaurácii s ponukou tradičných slovenských a medzinárodných špecialít. K dispozícii je aj bar s príjemnou atmosférou, kde si môžete vychutnať kávu, drink a oddýchnuť si pri krbe. Počas nášho silvestrovského pobytu to bola jedná báseň od raňajok až po večere. Nedá sa nič vytknúť.







OD ZOTAVOVNE K MODERNÉMU REZORTU?


Výstavba Hotela Permon v Podbanskom sa začala v roku 1978. V tom čase slúžil ako zotavovňa pre baníkov z Ostravy. Názov "Permon" pochádza z nemeckého slova "Bergmann", čo znamená baník. Hotel bol navrhnutý v modernom štýle s typickými prvkami, s dôrazom na funkčnosť a komfort. K tomu len jedno, recepcia je na 8. poschodí.

Zmeny a modernizácia nastala až po páde komunizmu, v roku 1989 prešiel hotel privatizáciou a premenou na štvorhviezdičkový hotel. V priebehu nasledujúcich rokov prešiel rozsiahlymi rekonštrukciami a modernizáciami. V roku 2014 sa k hotelu Permon pripojil aj bývalý hotel Kriváň, ktorý bol kompletne zrekonštruovaný a premenovaný na Hotel Pieris.

Dnes je Hotel Permon súčasťou moderného rezortu Podbanské Resort, ktorý ponúka širokú škálu služieb pre turistov a návštevníkov. Okrem ubytovania v hoteloch Permon a Pieris sa v rezorte nachádza aj Wellness centrum, lyžiarske stredisko a rôzne športoviská.

Hotel Permon bol v minulosti obľúbeným miestom pobytu pre významné osobnosti, ako napríklad Václav Havel, Fidel Castro, Leonid Brežnev a Jurij Gagarin. V roku 2002 sa v hoteli Permon konala medzinárodná konferencia o Tatrách. Hotel Permon je držiteľom viacerých ocenení, medzi ktoré patrí napríklad "Najlepší hotel roka" v kategórii wellness a relax.







Hotel Permon je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú - relaxačnú dovolenku v lone prírody, aktívny pobyt v Tatrách, ubytovanie s krásnymi výhľadmi a komfortným vybavením, wellness centrum pre dokonalý oddych, gastronomický zážitok a príjemnú atmosféru.

Nechajte sa očariť krásou Vysokých Tatier a zažite nezabudnuteľný pobyt. Presne ako my!

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára