F Bludila som na youtube ... #2 - ŽIVOT PODĽA SEBA

Bludila som na youtube ... #2



Priatelia pokračujeme v novej kapitole na mojom blogu. Najprv som myslela, že to bude len také útržkové a zrazu ma to začalo baviť ... Poviem Vám teda každý deň blúdim na youtube ...  Dnes sa tu dá najísť všeličo veď sami viete :) Ja som ale zostala verná tomu "pôvodnému obsahu " teda hudbe ... Stále je to pre mňa ten  najväčší relax :)

Hneď úvodná pesnička vystihuje moju tohto týždňovu náladičku :) Strašne ma poslednú dobu baví toto dievča inak dobre texty a ziavne vie o čom píše, rapuje ....


Kapela na ktorej som vyrastla ohlásila, že pripravuje album a to mňa mimoriadne potešilo :) Začiatkom tohoto roka predstavili novinku s pripravovaného albumu ! Povedz mi  :) pieseň podľa mňa totálne supeeeeeeeer :)


Poslednou pieseň nie je žiadna novinka :) Ak ste ju ešte nepočuli tak pieseň je z albumu z roku 2013 od kapely Zoči Voči :) ale stále ma to vie dostať do dobre náladičky :) to bude asi tím, že Praha je moje obľubene mesto, miesto  :) 


Viem, že Celesta ma teraz veľmi peknú novinku spolu so svojim priateľom :) No mne sa najviac páči práve táto skladbička :) strašne famózná, najviac ma hecuje ta hudba a hlas samozrejme :) Napriek tomu, že je to song z 2013 stále je v mojom playliste :)
Na záver by som dodala, že klip je natočený na zámku v Bojniciach :) Neďaleko zámku bývam a priam ho milujem najkrajší zámok na Slovenku :) Ďakujeme za reklamu Celeste :))))

S láskou, Vaša
ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára