F Motivation ... - ŽIVOT PODĽA SEBA

Motivation ...




Viete ako to býva niekedy proste chcete ísť preč od ľudí. Potrebujete načerpať silu :) a presne takéto dni som mala teraz ja. Poslednú dobu zažívam hektickejšie obdobie, kde Vás chce každý súdiť, rieši čo mate robiť a čo nie ... Myslia si, že môžu všetko :/ Nemám rada ľudí, ktorí posudzujú ľudí, veci ako by ich poznali roky a vedeli o nich všetko (pritom je to celé naopak). Poslednú dobu som mala náladu ako na horskom vláčiku a musela som doslova ísť preč.  

Niekedy musíte odísť preč, aby ste všetko pochopili. 


Ja (každý) sa predsa posúvam stále dopredu ... Nechcem stať na jednom mieste. Hovorí sa, že ak človek stojí na mieste má blok.  A toto som si musela uvedomiť. Výkyvy emócii, stavy bez chuti k čomukoľvek. Odrazu mňa prestala baviť práca (pre ktorú som žila), rodina a postupne aj môj život. Doslova som sa nevedela z ničoho tešiť a už mňa bolelo aj nadýchnutie. 

A tak som sa rozhodla utriediť si myšlienky sama pred sebou a vyrovnala som sa zo svojou minulosťou.  Nie je to ľahké, ale ide to. Na YT som sledovala veľa motivačných videí a pozrela som pár motivačných filmov... No príroda ma pre ľudí mocnú silu :) A tak som dobíjala baterky práve tu.  
Plná sily, energie a pohody som sa vrátila späť do života. Začala som myslieť pozitívne, jesť viac zdravších jedál, cvičiť jogu (hlavne pár cvikov na chrbticu) a pustila som do svojho života nových ľudí :) Už sa nestresujem nie je prečo. To čo neovplyvním nato si proste zvyknem. A darmo sa nehovorí všetko zlé je na niečo dobre a tak aj mňa takáto životná skúsenosť posunula VPRED. 
Uvedomila som si viacero vecí a hlavne som sa začala riadiť týmito radami : (nevravím, že je to niečo nové alebo prevratné ale mňa to na koplo)



Tento článok vznikol veľmi spontánne tak sa hádam bude páčiť :)
by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára