F Number one ... - ŽIVOT PODĽA SEBA

Number one ...


Napriek tomu, že vo svete vládne šialené rýchle životné tempo, netreba zabúdať aj na seba :) a preto som si dnes dovolila na mojom blogu uverejniť mini článoček o mojom relaxe :) Ja totiž obyčajne vypnem presne pri takýchto činnostiach. Možno by ste čakali hory, bazén, wellnes ... jasne, že aj to neodmietnem, ale predsa len tu je potrebná dávka jemnej motoriky :))) 




Do nedávna som používala úplne iný odlakovač. Ale potom som našla tento zázrak :) Možno mate s ním aj Vy skúsenosti. Hádam najlepšie čo som doteraz používala. Jednoduché, kompletné odlakovanie celého nechtu a to ešte s príjemnou vôňou bez pocitu poškodenia povrchu nechtu. 



Úplne v pohode odlakuje aj tmavšie farby laku a dokonca aj lesklé s trblietkami :) takže konečne no problém :))) A čo sa mi najviac páči je spôsob dávkovania odlakovača na vatový tampón - jednoducho a hlavne odlakovača dáte množstvo, ktoré potrebujete a nič navyše.  Čo je super nie ?




No a nedalo mi nepridať aj môj obľúbený lak na nechty, na ktorom si momentálne ulietam :) Je to tento odtieň červenej farby. Lak som už kúpila dávnejšie, takže už ani neviem, kde presne ale tuším, že by to mohla byť dm drogéria :) a keďže na fotkách vidíte aký je už obal ošúchaný aspoň viete, že neklamem a naozaj si poriadne ulietam na tejto farbe :))))  Lak je od Gabriely Salvate a je naprosto top :) 
Veľmi pekná žiarivá výrazná červená farba a dokonca niekedy mám pocit, že v prvé dni od nalakovania vyzerajú moje nechty ako s gélovým lakom :) Čo je super :) 

by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára