F Pravá kúpeľná láska :) ... Termálne kúpele TRENČIANSKE TEPLICE - ŽIVOT PODĽA SEBA

Pravá kúpeľná láska :) ... Termálne kúpele TRENČIANSKE TEPLICE




Popri mojej psychický náročnej práci som si dopriala zase po menšej prestávke trocha oddychu. Mala som konečne voľný víkend a tak som si hneď niečo naplánovala.


 A poviem Vám dobre som spravila. Zašla som si teda do kúpeľov. V poslednej dobe som prišla na tento úžasný chill :) 




Tentokrát som zašla do trochu menších kúpeľov v Trenčianskych Tepliciach. Také mini mestečko, kde máte všetko poruke. Na námestí je samotné gro kúpeľov a teda dva veľké hotely Grand a Pax. Vo veľmi blízkom okolí sa nachádzajú ďalšie krásne hoteliky, ktoré na Vás dýchajú famóznou atmosférou. Vypichla by som asi len pár ako napríklad hotel Most Slávy, hotel Praha .... 




Čo sa týka personálu v kúpeľoch, musím povedať, že boli ochotní vysvetliť, poradiť a odporučiť. Priamo na námestí sa pre nekúpeľných hostí dajú kúpiť procedúry :) a tak si teda vyberiete čo len chcete, načo mate chuť alebo čo by ste chceli vyskúšať ....  Ja som si dala vodoliečbu, hydromasáž a plávanie.  






To čo mňa asi zo všetkého prekvapilo najviac je kúpeľný bazén priamo na námestí. A taká dokonalá prepojenosť mesta a samotných kúpeľov :) Bol to fakt pekný zážitok.  A nemožno opomenúť, že priamo na námestí si môžete kúpiť kúpelne oplátky :) ktoré sú pre takéto mesto asi neodmysliteľnou súčasťou :)  
Teraz si pozrite pár záberov a spravte si vlastný názor :) 




by ViErKa16


CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára