F Rodný kraj fandí v playoff :) Andrej Sekera - ŽIVOT PODĽA SEBA

Rodný kraj fandí v playoff :) Andrej Sekera



Priatelia viete aký je to pocit, keď si konečne kúpite niečo pekné? Tá eufória je skutočná, ohromujúca záplava endorfínov. Nie som ten typ čo by si kupoval veci len tak :P Ale občas samozrejme si zájdem do obchodíkov a spravím si radosť. Musím sa ale priznať, že už dlho som nebola takto sa "vyvenčiť".
Rozhodla som sa totiž, že si kúpim niečo hodnotnejšie, duchaplnejšie, skrátka niečo nie len pre "prvý plán" prosto zmysluplnú vec. Tak som sa zamyslela a vzniklo toto čudo :D Veľmi dlho som túžila po určitých veciach, neviem prečo som si ich doteraz nekúpila. Asi všetko má svoj čas. Darmo sa to nehovorí. Keď som cez leto bola na rozlúčkovom zápase Ľubomíra Višňovského prepadla ma hokejová eufória. Vždy som fandila našim v zápasoch. Ale všetko to bolo také na 2 týždne počas majstrovstiev. 

A tak som sa rozhodla, že jednoducho začnem fandiť :) Prečo nie? A tak som začala. Ja športový neznaj. Vybrala som si nášho rodáka :) a jeho klub. Postupne som sa zorientovala vo všetkom napr. pravidlá, termíny, fungovanie NHL... 

A tak som nejako som prišla aj k dresu :) Doma sme mali rôzne veci, prospekty, drobnosti, samozrejme podpisové kartičky, ale dres chýbal. Tak hor sa ho objednať. A tak po vyše mesiaci a pol my konečne prišiel! A takto pekne som ho v rodnom kraji aj nafotila. 

A kde inde ako pri Bojnickom zámku. Rodisko moje, aj Andreja Sekeru. Dúfam,. že sa mu bude dariť a v play off-  im to ukážu. Neviem, či to vyjde na Stanly cup, ale hrať najlepšiu ligu sveta tiež nie je málo. 



Fandíme a posielame veľa pozitívnej energie ! Lets go oilers :) 


Celý dres je z veľmi kvalitnej látky, dostatočne hrubý vo veľmi dobrom farebnom rozlíšení :)  V tej oranžovej ma uvidia všade. 
Oranžová farba je farba nádeje a znovuzrodenia, tak dúfam, že sa aj klubu Edmonton oilers bude dariť :)
Prikladám ešte pár fotiek dresu zblízka. 









Super!!! Radosť som si urobila. Dúfam, že sa bude dariť klubu aj nášmu rodákovi tento rok v play off :)

by ViErKa16

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára