F Vianočné kúpele #6 - ŽIVOT PODĽA SEBA

Vianočné kúpele #6


Tento rok 2017 bol super! Odnášam si perfektné zážitky, super spomienky, nádherné okamihy a doživotné spomienky. Viem, že nie je čas rekapitulovať (veď ešte nie je Silvester), no mne to nejako nedalo. Toto (pred)vianočné obdobie sa mi podarilo absolvovať aj takýto trip do nášho krásneho kúpeľného mesta Turčianske Teplice. Bola som tu niekoľkokrát, no nikdy nie počas Vianoc. Má to fakt inú atmosféru. Takú magickú. Pri plávaní v bazéne Vám predsa len tak nehrajú vianočné koledy, nesneží na hlavu a plavčík nie je celý naobliekaný v obleku červeného kríža :))) 

Som veľmi rada, že som to stihla a mohla zažiť ešte tento rok. Skvelý zážitok. Neskutočná atmosféra. Obvykle som chodila smerom na hory! Aj tento rok sa chystám lyžovať, sánkovať. Rada by som išla vyhriať aj kosti v Januári, ale to sa mi asi nepodarí. No o to viac som vďačnejšia za veci, ktoré mám.

Podľa mňa by sme mali byť vďační za všetko! Nie je to predsa samozrejmosť. A keď toto pochopí človek zrazu si to užíva celkom inak. Nie, že by som to doteraz nevedela, ale začala som si to nejako užívať :)
Za čo ste vďační Vy? Ste vďační? 



Ja som napríklad vďačná za svoj život, svoju rodinu, priateľov, ľudí v mojom živote, za zážitky, okamihy aj za tie dobré a zlé veci, všetko nás totiž posúva dopredu :) Som rada, že si môžem vychutnať aj naše slovenské minerálne bohatstvo - minerálnu vodu. Nikdy som na tieto veci nebola. No ako starnem si vychutnávam veci, ktoré nám dala naša Zem, naša Gaja :) 

V tej zime celkom dobre padla. Nemám rada teplú vodu, ale táto bola dobrá. Neviem možno len placebo, sila mysle, no pravda je, že chutila inak :) A bola nie len dobrá pre telo z vnútra ale kúpanie a #wellness v nej bol skvelý. Tu teplotu +39 až +44 stupňov človek prežije lepšie ako +60 stupňov v Piešťanoch. 

Ďakujem za to, že som si mohla vianočný darček odbaliť skôr. Taký 3-dňový spa pobyt vždy poteší :)



Paráda tieto naše kúpele. A keďže boli Vianoce vo vzduchu tak výzdoba nemohla chýbať. 
Mali ju jednoduchu a krásnu. 












Myslím, že práve teraz je ten najvhodnejší čas pripiť si na Vás priatelia. NA ZDRAVIE! 
Toto boli nie len vianočné kúpele, ale aj posledné tohto ročné vianočné trhy :) Varené vínko, medovina, perníky... Čistá klasika, ktorá sa už na mojom blogu objavila. 

ALE! Vianočné oplátky tu boli iné :) Poznáte tie klasické kúpelne oplátky. Dve oplátky spojené sypanou náplňou. Tu boli iné náplň bola krémová a v úžasnej kombinácií napr. pepermint a horká čokoláda či višňa v horkej čokoláde. Perfektné! 







Všade sama vianočná výzdoba, stromčeky, hudba, nezvyčajná pohodička :) 
Vianočná hudba mi pri plávaní v bazéne hrala prvýkrát :) Super oddych a hor sa na sviatky :) 

Prajem Vám krásne požehnané vianočné sviatky, veľa rodinnej pohody, radosti a užite si to ako najlepšie budete vedieť. Tento rok sa ešte budeme počuť. 

A ako ste trávili predvianočné obdobie Vy? 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára