F Čas beží aj TY by si mal :) 13. ČSOB MARATHON Bratislava - ŽIVOT PODĽA SEBA

Čas beží aj TY by si mal :) 13. ČSOB MARATHON Bratislava


Ako inak osláviť život ako aktívnou formou! Teraz si vychutnám ten koláčik a posteľ ešte viac :) Wow! Toto bežecké podujatie navštevujem už pravidelne :) Stalo sa to istou tradíciou. A môžem povedať, že nikdy nesklamalo. Perfektná organizácia, príjemná atmosféra, pohoda v okolí. S každým rokom sa tu objavuje čoraz viac ľudí. A to je supeeeeer. 


Nikdy by som nepovedala, že ma nejaká akcia takto chytí :) No stalo sa. Musím povedať, že aj pre nebežca je tu čo vidieť. Veľa zaujímavých stánkoch, propagačné predmety, skvelá atmosféra v celom areály Eurovei. 













Toto je jednoznačneeeee pre mňa najlepší stánok. Vždy som hovorila aj budem hovoriť, že Alpa je síce stará klasika, ale je perfektná :) Mohli ste sa tu zabaviť v mnohých iných stánkoch ako napr. Dôvera, Billa, Rajec, nealkoholické pivo Birel. 

Celá akcia trvala dva dni. V sobotu boli prevažne krátke behy (tie tiež dajú poriadne zabrať), detské behy, behy lezúňov. Nedeľa už patrila profi bežcom pre maratón a pol maratón. 




Po behu a podanom výkone som si musela vychutnať ten úžasný pocit dosiahnutého cieľa. A samozrejme ten koláčik s kávičkou bol poriadne zaslúžený :) 
Inak na budúci víkend sa koná ďalšia športová akcia v Bratislave a to náš Národný beh Devín Bratislava. 





Tí, ktorí dali prednosť technike si tiež prišli na svoje :) 
Každopádne túto akciu hodnotím ako super. Každoročne niečo inovujú, pre tento rok to boli nové bežecké kategórie. Ďakujem život, že som to mohla zažiť :P

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára