F Jednou nohou na Kube? Havana ooh-na-na :) - ŽIVOT PODĽA SEBA

Jednou nohou na Kube? Havana ooh-na-na :)


Oooou dneska piatoček! Takže ruka hore? Alebo ako je to u Vás? Chodíte von, do klubu, baru či na drink? Ja som tento raz navštívila jeden špeciálny, kubánsky, bojnický bar :D A tak som našla kúsok Kuby na Slovensku :)


Varadero je kubánsky cocktailový bar v Bojniciach, ktorý sa nachádza na ulici od námestia, resp. od lipovej aleji, pri pivárni Slávia. Tento bar nie je nový. Pomerne dlho tu už pôsobí. No a ja som sa konečne sem dostala. Vybrali sme si deň, kedy tu nie je až toľko ľudí. Vychutnali sme si naozaj úúúúúžasnú kubánsku atmosféru, v pozadí hrala klasická kubánska hudba, celý priestor majú naozaj krásny a do poslednej bodky majú premyslenú výzdobu :) 

Najprv som myslela, že o tomto vôbec nebude článok. No keďže je to miesto, ktoré sa oplatí spomenúť, spropagovať tak som sa rozhodla, že im venujem tento článok. Nie je to recenzia v pravom slova zmysle. Prvom rade nie je to platený článok a moje slová, názory v ňom sú pravdivé a ničím ovplyvňované. Takže sa pokúsim teda o mini recenziu. 

Na začiatok treba povedať, že tento podnik je už pár rokov v Bojniciach najlepší bar. V prvom rade majú krásne zariadený celý podnik a kubánska hudba dotvára atmosféru do bodky. Miešané nápoje sú geniálne, ku drinkom dostanete malý snack a čo musím povedať personál je 100%, ochotný, starostlivý a veľmi milý. My sme si dali nealkoholickú limonádu a ich Varadero Mojito drink, ktorému nebolo čo vytknúť. A ešte jedná vôňa bola v podniku, ktorej sme zatiaľ odolali :) Cigáry v boxe a ich vôňa bola naozaj neodolateľná. Možno sa niekdy zlomím. Mimoriadne oceňujem svetielka, kubánske vlajky a drinky namiešané na mieru. Verím, že keď by bolo leto, tak na ich terase by to pridalo len niekoľko hviezdičiek. Ak by k tomu fúkal mierny vetrík a vo vzduchu by bola dostatočná vlhkosť, tak by som s týmto drinkom v ruke a vlajkami Kuby uverila, že som naozaj na Kube. Ak by som sa vrátila k obsluhe, tak nemôžem zabudnúť nato, že boli naozaj zorientovaný vo fachu! Okrem drinkov, miešaných kokteilov, limonád, cigár si tu môžete vychutnáť aj výborný výber rumov!

Akože je mi to jasné, že ak v recenzií nie je nič negatívne nemusíte veriť, že je pravdivá. ALE tu naozaj nebolo nič, čo by som našla zle alebo nedostatočne. Proste krásne zariadené vo vnútri, vonku veľmi pútavý exteriér pre ľudí, výborná obsluha (ktorá vie čo ponúka) a ich ponuka je naozaj kvalitná. Tak som si teda povedala, že idem na WC. Tam niečo nájdem? Väčšinou tento objekt býva v podnikoch zanedbaný. No ale v tom prípade to tak nebolo. Dokonca aj túto časť majú upravenú :D Takže táto recenzia je len o pozitívach a je pravdivá! :) Najlepšie urobíte, ak si to na "vlastnej koži" vychutnáte!

Aby som len nerozprávala, tak prikladám pár záberov pre lepšiu predstavivosť! :) Viva Cuba! 




















Verím, že sa Vám článok páčil. Tak dúfam, že ak sa ocitnete v Bojniciach sem zablúdite a vychutnáte si Kubu na vlastnej koži. 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára