F Sheraton Bratislava - ŽIVOT PODĽA SEBA

Sheraton Bratislava


Počas celého bežeckého víkendu sme boli ubytovaní v hoteli priamo v centre diania. Bola to tá najlepšia vec akú sme mohli urobiť. Pekné výhľady z okna priamo na maratónsku trať a geniálny servis na izbe i v celom hoteli. Nesmiem zabudnúť na ochotný personál, skvelé a bohaté raňajky. 
Proste jednoducho skvelý hotel na skvelom mieste a najmä zo skvelým servisom, personálom a super vybavením. Po behu sme si mohli vychutnať wellness či ráno si zacvičiť vo fitness! Poďme nato ale od začiatku :)


Do Bratislavy sme docestovali v sobotu a po ubytovaní sme sa rozbehli hneď do maratónskeho mestečka, ktoré bolo v priestoroch nábrežia a nákupného centra Eurovea. No okrem toho sme celkom podrobne zmapovali aj tento hotel. Celý víkend sme bývali v hoteli Sheraton. Ten sa nachádza priamo "v srdci tejto akcie" jednoducho je súčasťou nábrežia Dunaja aj nákupného centra.

Z vonku by ste si povedali, že krásny moderný hotel a štýlová architektúra. Niekoho by mohlo napadnúť, že vo vnútri nebude mať dušu! Áno, je moderný, krásny, štýlový. Po vstupe do vnútra na Vás už ale dýcha jeho duša. Najprv sa stretnete (aspoň v našom prípade to tak bolo) s príjemnou mladou recepčnou, ktorá vybaví všetko potrebné, ochotne zodpovie všetky otázky a informuje o všetkom čo máte v cene. Na prízemí sa nachádza kongresová sála, bar z veľkým výberom, veľká jedáleň. Počas celého dvojdnia sa to tu hemžilo športovcami :) 

Postupne sme sa dostali na naše poschodie. Oceňujem neustále podsvietené časti na chodbách v teplých farbách, ktoré pre mňa navodzovali pocit domova. Z našej izby bol  výhľad na bežeckú trať a časť na celý komplex Eurovea. Takže za mňa výborne. 

Izba bola zariadená krásne, voňala, bola čistá (naozaj sme nikde nenašli ani fliačik, či špinku) a našli ste v nej naozaj všetko. My sme boli ubytovaní na "dvojke", ak ju mám hodnotiť musím povedať, že bola vzdušná, veľké okno ju krásne presvetlilo, hrubé závesy urobili aj počas dňa okamžitú tmu, oddychové sedenie bola v pohode, príjemné mäkké sedačky a posuvný stolík bol dobrý nápad, v celej izbe bolo dosť zrkadiel (to je pre mňa super), veľký stôl kde ste mohli pracovať hodnotím viac ako pozitívne, mini kuchynka alebo ako to nazvať na uvarenie kávy či čaju mimoriadne postačovala. V celej izbe bolo veľa skríň ani toľko veci sme nemali :) Nachádzal sa tu aj trezor na cennosti či malý minibar. Kúpeľňa bola spojená z WC, pekná biela s mramorovou podlahou a podsvieteními zrkadlami, priestranná zo sprchovým kútom aj vaňou (tá bola najmä večer po behu). A aby som nezabudla na POSTEĽ. Ja hovorím, že posteľ je alfa a omega každej izby a hotela. Keď sa zle vyspíte už to nezachráni nič! A tu bola posteľ geniálna! Vysoká, dostatočné tvrdá a s postačujúcou hrúbkou madraca s nočným stolíkom s každej strany a opäť s krásnym podsvietením za čelom postele. 

Na tretom poschodí ste našli zasľúbený relax. Oáza pokoja v znamení wellnessu, bazénu s hĺbkou 1,2m s pohodlnými lehátkami, masáže a mnoho iné. Bolo perfektné sa tu premávať len tak v papučkách a župane. Inou o nič horšiou kapitolou bolo fitness, to sa nachádzalo neďaleko. Pomerne dobre vybavené a otvorené 24 hodín denne. Takže super a dobrá rozcvička padla najmä v nedeľu ráno. Stroje, činky, fitlopty a mnohé iné pomôcky. 

Samostatnou kapitolou boli raňanky! Tie boli geniálne chutné, čerstvé, bohaté a najmä pre všetkých. Každý si tu mohlo vybrať čo len chcel, načo mál chuť. Dokonca tu mali veci aj pre vegánou, či celiatikou a bezlaktózové veci tiež. Klobúk dole! Bolo to všetko chutné a oku ľahodiace. Samozrejem sme si nemohli zo všetkého dať :) to by sme asi praskli. No to čo som si vybrala na tanier ja moji "spolubývajúci" :) bolo veľmi chutné a dobré pripravené. Oceňujem najmä mimoriadne veľký výber dobrých a kvalitných výrobkov. Takže ani tu hotel nepohorel.

Ale aby som len nechválila, jedna štrbinka sa predsa len našla. Mali sme to šťastie, že stále sme narazili na upratovačky. Upratovali potichu a nerušili hosti ale keď sme išli okolo nikdy sa nepozdravili a neustále sa rozprávali po ukrajinsky. Nie som rasista ani nie som zasadne proti migrantom (aby to tak náhodou nevyznelo) ale troška to narúšalo klímu. Na margo ich práce musím povedať, že tu si robia skvelo, izba bola naozaj čistá a ani na zrkadle sme nenašli bodky :) 

Myslím, že dosť bolo slov! Fotky povedia viac :) 
























































Trochu som sa zahrala na zlavomat.sk a hodnotím na jednotku s hviezdičkou. Verím, že si tu niekedy pobyt ešte zopakujem. 

by ViErKa

CONVERSATION

1 Comments: