F Biela perla zo Slovenska - ŽIVOT PODĽA SEBA

Biela perla zo Slovenska


Stále nám v televízií či na internete omieľajú, že v zahraničí sú lokál patrioti, že tam podporujú svoje značky a výrobcov, že tam nedávajú svojim deťom jesť veci zo zahraničia miesto podpory svojich napr. ovocinárov (jedia/kupujú ich ovocie)... A samozrejme nezabudnú povedať, že nám to ešte bude dlho trvať sa im prispôsobiť a dosiahnuť ich úroveň. Ale veď kedysi to aj u nás tak bolo! A to nie som stará, že by som tu spomínala veci z pred 30 rokov. Práve naopak. Ja a celá moja rodina podporujeme vlastné, naše slovenské značky. Veď na Slovensku máme toľko úžasných ľudí a veci, odborníkov... A niekedy je to omnoho lepšie ako v zahraničí. Nie ale všetko, aby som bola korektná.  

A to bol aj dôvod prečo som sa rozhodla podporiť túto jednu konkrétnu slovensku značku. Zubná pasta (dlho som používala nemeckú) BIELA PERLA je vynikajúca! 


Na úvod treba povedať, že sa jedna o naozaj slovenský výrobok, ktorý sa vyrába v Kežmarku. Už pred 20 rokmi sa otec so synom rozhodli vytvoriť prvý domáci bieliaci systém. Všetky podrobnosti nájdete na ich stránke. Zároveň sú mimoriadne moderný a kráčajú s dobou - majú sociálne siete FB či Instagram :) 

Vyrábajú viaceré typy produktov určené fajčiarom alebo pre naozaj intenzívne bielenie. Vyrábajú bieliace pásiky, zubnú pastu zameranú na paradontózu, či s rôznymi príchuťami. 

No ja osobne som verná už nejaký ten mesiac tomuto typu zubnej pasty. Je určená na intenzívne bielenie s extra bieliacim účinkom bez príchute. 

Pasta obsahuje kombináciu účinných látok prírodného enzýmu a oxidačné bielenie. A tak sa rozpúšťa aj hlbšie zafarbenie skloviny napr. od kávy či čaju. Zároveň má menšiu abrazívitu ako bežné bežné bieliace prostriedky. Čo sa týka ceny je samozrejme trošku drahšia ako ostatné cca do 8 eur za balenie (75ml). No závisí to aj od typu výrobku. 


Ja túto pastu používam už dlhšiu dobu a môžem povedať, že naozaj sa jedná o pastu, ktorá neklame obalom. Naozaj ma bieliaci účinok a neničí sklovinu. Môžem ju len odporučiť. A o to radšej, že je to produkt zo Slovenka!

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára