F Sérum 2in1 na riasy a obočie - ŽIVOT PODĽA SEBA

Sérum 2in1 na riasy a obočie

 


Každá z nás chce mať krásne dlhé riasy, pekné husté a upravené obočie. No aby to tak bolo treba urobiť aj nultý krok. Starať sa o oči a ich okolie. Práve preto som pre tentokrát vyskúšala toto sérum na riasy a obočie. Veľmi efektívne dva v jednom. A ako to dopadlo? 

Ak hľadáte sérum na riasy alebo obočie, tak na trhu je už v súčasnosti dosť produktov, z ktorých si stačí vybrať. Ja som zvolila tento produkt a objedla ho na e-shope, z ktorého mám väčšinu mojej kozmetiky. Prostredníctvom e-shopu elnino.sk môžete mať doma aj vy tento produkt. 


PREČO A KEDY SIAHNUŤ PO TAKOMTO SÉRE NA RIASY A OBOČIE? 


REFECOCIL LASH AND BROX BOOSTER je obnovujúci prípravok pre rast a hustotu mihalníc, pričom sa stará aj o kvalitu obočia. 6 ml klasická tuba s bielym jemným štetcom v podobe malej hubky, pripomína trochu klasickú špirálu na prvý pohľad. Pri každodennom používaní tento obsah vydrží na 6-7 mesiacov. Čo je pomerne dosť. 

Korene tejto značky vznikli vo Viedni, ale dnes už pôsobia celosvetovo. Svoje prípravky zameriavajú na starostlivosť o riasy a obočie. Ale vyvíjajú aj vlasovú a tvárovú kozmetiku. Dodnes majú svoje laboratória neďaleko Viedne. 

Toto sérum na riasy a obočie s dvojitým účinkom v cene 50,30 eur je pomerne drahé, avšak oproti iným séram je to porovnateľné. Séra sa totiž pohybujú vo vyššej cenovej ponuke. Toto niekto môže považovať za nevýhodu výrobku. No ak chcete mať svoje obočie a riasy naozaj hustejšie a objemnejšie, je tento produkt dobrá voľba. 


V ČOM JE TOTO SÉRUM OBOHATENÉ? 


Vďaka obsahu bioaktívneho výťažku Trsovníka lekárskeho, karibský koral, sa prirodzene aktivuje rast rias, posilňuje a zvyšuje sa ich objem. Výrobca dokonca uvádza, že po použití sa riasy predlžia až o 56% .  A keďže tento produkt je 2in1 tak účinok sa vzťahuje aj na obočie. To po použití má byť hustejšie, pružnejšie, zdravšie. 

Toto sérum je bez hormónov, parabénov a parfumácie. Zostane ešte pri zložení a povenujme sa 3 hlavným zložkám: 

Trsovník lekársky - olej z tohto koralu predlžuje rastovú fázu, aktivuje rast jednotlivých chĺpkov rias a obočia, zabraňuje lámaniu, zlepšuje pružnosť. 

Biotín- sa označuje aj ako vitamín krásy a je jednoznačne dôležitý pre zdravý rast.

D-panthenol- je to vitamín, ktorý je súčasťou chĺpkov obočia. Dodáva výživu a zabezpečuje prirodzený lesk. 

Práve takéto zloženie obohatené o aktívne látky vytvára jeho dokonalé vlastnosti. Obočie pôsobí pevnejšie a objemnejšie. Riasy sú vizuálne dlhšie, pevnejšie a pôsobia zdravšie, nevypadávajú mihalnice. 

Na základe vlastnej skúsenosti môžem povedať, že obočie bolo opticky plnšie, výraznejšie. Riasy samotné boli opticky väčšie najmä po nanesený špirály. Mám pocit, že pri použití špirály pôsobili riasy hustejšie a dlhšie (použila som tu istú špirálu aj predtým aj potom). A podľa obsahu zloženia som dala zrejme aj zdravie svojím riasam a obočiu. Za mňa môžem odporučiť tento produkt. Výhody som teraz opísala dostatočne. Nevýhodou je pre mňa asi len tá vysoká cena. No pri sérach je to ešte cena pomerne prijateľná. 



AKO TOTO SÉRUM APLIKOVAŤ PRE ŽELANÝ EFEKT? 


Aplikácia je pomerne jednoduchá, keďže produkt má štetec s jemnou hubkou, čo je výhodou. Produkt je najlepšie aplikovať pred spaním, pretože po nanesení na riasy cítite takú ťažobu, ťažkosť, proste unavené oči/riasy. Stačí naozaj málinko séra ku korienkom rias a na obočie. 

Výsledok je vidieť po 6 týždňoch, pri pravidelnom používaní. Na jednu kúru vám v pohode postačí jedna tuba produktu. Dĺžka tejto aplikácie môže byť pre niekoho nevýhoda. 






A ako pomáhate svojim riasam vy? 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára