F Tu hrám hlavnú úlohu ja a Perwoll Renew - ŽIVOT PODĽA SEBA

Tu hrám hlavnú úlohu ja a Perwoll Renew

 


Poznáte to? Máte krásne oblečenie - farebné alebo čierne, jednoducho obľúbené outfity. A zrazu sa začnú meniť. Strácať farbu, pružnosť, ničia sa vlákna textílie, proste už to nie je ono a vy sa musíte so svojim obľúbeným outfitom rozlúčiť. No vďaka Perwoll Renew produktom tomu nemusí byť tak. Ako udržať svoje oblečenie v kondícií? 

Je jedno či máte radi farebné alebo čierne oblečenie. Značka Perwoll myslí na všetko. Vďaka zložkám, ktoré tieto produkty majú je vaše oblečenie viac a lepšie udržateľné. Jednotlivé zložky týchto produktov sa starajú o textilné vlákna a udržujú oblečenie v "životnej kondícií". 


ABY ČIERNA, ČIERNOU BOLA? 


Outfit s čiernou farbou pôsobia elegantne a na úrovni. Ale musí to byť naozajstná čierna farba. Ako pomôcť oblečeniu, aby zostalo také ako na začiatku? Jednoducho, stačí používať trojkomorové pracie kapsule Perwoll Renew  Caps Black, ktoré sú zamerané na tu najlepšiu starostlivosť o čierne alebo tmavé oblečenie. 

No a vďaka unikátnemu Care komplexu sa obnovujú farby, vyhladzuje sa rozštiepené vlákno, dodáva sa oblečeniu krásna kvetinová vôňa. A čo je lepšia kombinácia ako príjemná vôňa a krásne oblečenie. 

A dokonca tento produkt je aj environmentálnym produktom. Prečo? Pretože kapsule sú plne biologický odbúrateľné, obsahujú 3x menej vody ako bežný prací prostriedok a sú dostupné v 100% recyklovateľnej krabici. 

Aplikácia štandardná ako pri všetkých iných kapsulách. Obsah krabice vydrží na 19 praní, čo je priemerný výkon. 







Čo ak ste ale milovníkom farebného oblečenia tak ako ja? Aj tu spoločnosť Perwoll myslí na svojich zákazníkov. 


STÁLE ŽIARTE VO FAREBNOM OBLEČENÍ? 


Spoločnosť vytvorila gél Perwoll Renew Gel Color, ktorý poskytuje ideálnu starostlivosť pre farebné oblečenie. Nie len, že starostlivo vyperie oblečenie ale najmä chráni vlákna. A to hlavné - obnovuje farby oblečenia. 

Aj tu tvorcovia mysleli na ekológiu. A nové zloženie obsahuje viac ako 90% prírodne získaných ingrediencií. Samotná fľaša je vyrobená zo 75% recyklovateľného plastu a je na plne recyklovateľná. 

Aplikácia je mimoriadne jednoduchá. Gél hravo nalejete do vrchnáčika a "šup" s ním do práčky. Veľmi príjemná vôňa nie len na oblečení, ale už hneď po otvorení fľaše. A jedna fľaša vydrží na 32 praní, čo je za mňa mimoriadne dobre. 





Tak čo vyskúšate tieto produkty aj vy? Alebo už ich používate? 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára