F 24/7 žijeme život a konečne aj vôňa má tento dlhotrvajúci efekt - ŽIVOT PODĽA SEBA

24/7 žijeme život a konečne aj vôňa má tento dlhotrvajúci efekt

 


Asi každý mi dá za pravdu, že žijeme naozaj rýchlu dobu. Proste človek za 24 hodín a 7 dní v týždni stihne toho veľmi veľa. A niekedy mám pocit, že ani to mi nestačí. Potrebovala by som proste viac času. Ale to nezmením. Jedine čo môžem urobiť a to môžete aj vy - užiť si to, hľadať v tom pozitíva alebo spomaliť. 

Alebo je tu ešte jedná možnosť, že si ten nabitý život užijete v príjemnom oblečení s dokonalou vôňou po celý týždeň. Nie nemyslím tým každý deň nosiť to isté oblečenie. Stačí začať používať aviváž Silan Fresh Sky. 


AKO UDRŽAŤ SVOJE OBLEČENIE SVIEŽE 24/7? 



Ja som vsadila na rokmi overenú firmu Silan a na ich novú parfumáciu. A to vám poviem je naozaj vôňa, ktorú si zamilujete. Krásna jemná, fresh, neutrálna vôňa. Vaše oblečenie je hebké na dotyk po vypraní. Počas nosenia si zachováva dlhotrvajúcu sviežu vôňu aj pri námahe. Celý koncept 24/7 je postavený na unikátnej technológii udržateľného parfému. A naozaj dokonca vydrží celý týždeň! 

Aplikácia je mimoriadne jednoduchá. Stačí do vrchnáku fľaše naliať aviváž, podľa hmotnosti prádla. Jeden vrchnák je 70 ml aviváže. Vydrží na 36 praní, čo je za mňa pomerne dosť. Tá je krásnej modrej farby, príjemnej jemnej vône. Proste čisté nebo. Fľaša je vyrobená z 97% recyklovateľného plastu. Takže stačí odstrániť obal a môžete recyklovať. 

Silan aviváže sú skvelé aj v tom, že chránia vaše oblečenie, vlákna textílie, počas žehlenia. A dokonca znižujú statickú elektrinu na minimum. Toto ocenia najmä baby, už žiaden strapatý účes. 

Čo je ale absolútne skvelé -  parfumové látky sa uvoľňujú pri každom pohybe, dokonca aj počas nosenia. Tak a už si vychutnať len tie jesenné prechádzky či šport. 



Vsaďte aj vy na túto príjemnú a praktickú aviváž Silan Fresh Sky a rozhodne nebudete ľutovať. Ja teda určite neľutujem. A dokonca ju nájdete v drogérií za celkom slušnú cenu. Áno, chcem nájsť nejaké negatívum, ale za mňa teda nie je žiadne. 








Poznáte? Vyskúšali ste? Ja spolu s mojimi priateľmi áno. A všetkým sa páčila. Nie je to reklama, napriek spolupráci, len odporučenie toho čo funguje. Nabite svoju zbraň v podobe aviváže na správny smer a žite svoj život podľa seba celých 24/7. 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára