F Tradícia a inovácia v starostlivosti o pleť + 2 tipy na super produkty! - ŽIVOT PODĽA SEBA

Tradícia a inovácia v starostlivosti o pleť + 2 tipy na super produkty!


Moja značka, na ktorú nedám dopustiť už niekoľko rokov je Nivea. Mám od nej skvelé produkty dennej potreby aj mnohé novinky. Pre mňa je firma Nivea jednoznačná klasika, ktorá k žene patrí :) a myslím to len v tom najlepšom zmysle slova. Chcela by som vám v tomto článku predstaviť moje dve novinky od spoločnosti, ktoré som objavila opäť na elnino.sk



FIRMA, KTORÁ SPÁJA INOVÁCIE A TRADÍCIE V JEDNO? 


Áno, za mňa je táto firma presne taká. Nivea je nemecká kozmetická spoločnosť s bohatou históriou siahajúcou až do roku 1911. Spoločnosť je známa svojimi inovatívnymi produktmi a širokou ponukou kozmetiky pre všetky typy pleti.

Nivea ponúka širokú škálu produktov pre starostlivosť o pleť, od čistiacich prostriedkov a tonikov až po krémy, séra a masky. Produkty Nivea sú vyvinuté s ohľadom na najnovšie vedecké poznatky a obsahujú kvalitné ingrediencie, ktoré sú šetrné k pleti. A toto sa mi osvedčilo v mnohých smeroch. 


Spoločnosť sa neustále snaží vyvíjať nové produkty a inovovať existujúce produkty, aby uspokojila potreby svojich zákazníkov. Spoločnosť je známa svojimi dostupnými cenami a kvalitnými produktmi, vďaka ktorým je starostlivosť o pleť dostupná pre každého.





SPOJENIE KVALITY MICELÁRNEJ VODY S INOVÁCIOU? 


NIVEA MICELLAR WATER PURIFYING je hĺbkovo čistiaca micelárna voda s morskými riasami v množstve 400 ml.  Micelárna voda, ktorá hĺbkovo čistí pleť a odstraňuje make-up a nečistoty. 


Cena sa pohybuje okolo 8€, čo je za mňa v poriadku. Dôležitejšia je kvalita produktu. Micelárna voda má jemnú, tekutú konzistenciu a príjemnú prírodnú vôňu. Pleť jemne a efektívne čistí bez podráždenia. 


Za plusy produktu považujem, že jemne a efektívne čistí pleť, odstraňuje make-up a nečistoty, nedráždi pleť, vhodná pre zmiešanú pleť a to celé za dostupnú cenu. Produkt obsahuje výťažok z morskej riasy. 


Pri testovaní som našla aj pár mínusov ako napríklad  nie je až tak vhodná pre vodeodolný make-up a neobsahuje žiadne hydratačné zložky. Určite však poteší ženy s citlivou pleťou, nakoľko je jemná k pleti, avšak pozor na vôňu . 


Aplikácia je mimoriadne jednoduchá a pridávam aj pár tipov k tomu.  Pred použitím micelárnej vody pretrepte fľašu. Naneste micelárnu vodu na vatový tampón a jemne ním pretrite pleť. Po použití  pleť opláchnite vodou. Pre hydratáciu pleti po čistení použite tonikum a krém.






ŽIARIVÝ JAS PRE VAŠE OČI? 


Nivea HyaluronCellular Filler 3in1 je tónovací krém, ktorý hydratuje a kryje. Jedná sa o očný krém na opuchy a kruhy pod očami. Pozrime sa bližšie na jeho vlastnosti, klady a zápory. 


Tento produkt sa pohybuje okolo 14 až 17 eur.  Vzhľadom na cenu je kvalita produktu dobrá. Produkt sa predáva v dvoch odtieňoch 01 Light a 02 Medium, obe verzie v množstve 4 ml.


Krém má ľahkú, tekutú konzistenciu, ktorá sa ľahko rozotiera a rýchlo vstrebáva. Zanecháva pleť, resp. okolie očí hydratované a jemné na dotyk. Pigmentácia odtieňa 01 je ľahká až stredná. Pre dosiahnutie plného krytia je potrebná druhá vrstva. Najväčšie plus za mňa, ktoré prezradím hneď na začiatok, produkt obsahuje kyselinu hyalorónovú. 


Pre mňa má tento produkt niekoľko plusov -  ľahká, tekutá konzistencia, rýchlo sa vstrebáva, hydratuje pleť, zanecháva pleť jemnú na dotyk a v neposlednom rade je to pomer cena a kvalita. Aplikácia je jednoduchá, pomocou hubky a tlakovej pumpičky priamo na produkte, nanesiete krém na miesto pod očami a už stačí len prstom jemne rozotrieť. Produkt je vhodný na cesty a schová sa aj do kabelky. 


Ako pri každom produkte aj tu sa nájdu nejaké mínusy, pri mojom testovaní sa objavili tieto - ľahká pigmentácia, čo môže byť pre niekoho výhoda, ale mne to momentálne pripadá ako mínusko, pre dosiahnutie plného krytia je potrebná druhá vrstva, nie je vhodný pre mastnú pleť. 


Tento produkt Nivea Hyaluron Cellular Filler 3in1 sa môže hodiť pre ženy s normálnou a suchou pleťou, ktoré hľadajú ľahký, hydratačný make-up na oblasť pod očami. Prípadne chcú zakryť opuch alebo kruhy pod očami. Tento produkt je vhodný pre všetky typy pleti okrem mastnej.


Počas testovania som prišla na pár tipov, ktoré by sa mohli hodiť pri používaní. Pre dosiahnutie plnšieho krytia môžete make-up naniesť v dvoch vrstvách. Ak máte mastnú pleť, použite matujúci púder, aby ste zabránili lesknutiu. Pred nanesením make-upu pleť dôkladne hydratujte.






Oba uvedené produkty patria do mojej kozmetickej výbavy a po testovaní ich môžem len odporučiť. Takže za mňa praktické, efektívne a veľmi jednoduché na aplikáciu. 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára