F Netradičný priestor na nudnom prievidzkom námestí - ŽIVOT PODĽA SEBA

Netradičný priestor na nudnom prievidzkom námestí


Presne ako znie titulok článku, námestie v Prievidzi Vás ničím výnimočným neočarí. Ale o to viac Vás poteší tento unikátny priestor malej, o to útulnejšej kaviarni. Miesto, ktoré má čaro a dobrú pozitívnu energiu. V krásne štýlovo zariadenom priestore vo všednom dni ani káva nie je obyčajná :D 

Obsluhe by som dala jednotku s hviezdičkou, naozaj si ju zaslúžia. Pre túto recenziu som kaviareň navštívila viackrát. A teda ani raz som nezažila nahnevanú obsluhu. Boli ochotní, vedeli poradiť a vyznali sa v tom čo ponúkajú. 

Mimoriadne musím pochváliť ich horúcu čokoládu, ktorá je topka. Tiež a tom teda neviem od koho odoberajú zákusky, ale sú priam neskutočné! A vždy boli čerstvé, chutné. Žiadne suché kusy z výstavnej skrinky. Torty majú rôzne dokonca aj vegánske druhy. Ale za mňa úplná topka je čokoládová torta s višňou alebo makovo-višňová torta. 

V neposlednom rade musím oceniť ich horúce limonády. Ja som teda vyskúšali môj milovaný rakytník. V kombinácií so sušením ovocím to bolo nie len oku lahodiace. No a na záver ako milovník vína som nemohla odolať. Ponuku majú primeranú, kedže sú prioritne kaviareň. A keď už majú víno tak je to jedno z najlepších. 

Na záver tejto recenzie by som chcela povedať, že si ju nikto u mňa neobjednal a nie je to spolupráca. Ba dokonca nikto z kaviarne netušil, že sa chytám písať článok :D Fotky samotnej kaviarne som si dovolila použiť z ich oficiálnej stránky. Za mňa môžem Café Merlo len odporučiť. 





Dúfam, že bude čoraz viac takýchto krásny priestorov na Slovenku. Takže moja najbližšia odmena bude zase tu! :D 

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára