F Ťažká Amerika :) Burger je láska! - ŽIVOT PODĽA SEBA

Ťažká Amerika :) Burger je láska!



V Regal Burger Bratislava to vedia robiť! Chuťovo ma už dávno nič tak neohromilo. O tom sme sa presvedčili na našom nedávno obede s Adulik sun. Okrem pekne zariadeného interiéru, nás prekvapil aj ochotný a milý, sympatický pán - personál. A môžem za seba povedať, že tu si idú ťažkú Ameriku. Prečo si vychutnať burger priamo u nich?

Jednoduchá otázka si vyžaduje jednoduchú odpoveď. Lebo sú najlepší. Burger je typické jedlo street food-u a pre mňa to znamená rýchle jedlo na stojaka :) Ale títo profíci to zjavne posunuli na iný level. 

V Bratislave ich služby môžete využiť hneď vo viacerých predajniach. My sme sa zastavili v prevádzke na Palackého t.j. centrum starého mesta. Priestor je síce malý, ale o to príjemnejší a pekne zariadený :) Ale je to hlavne o jedle :)  A keď láska ide cez žalúdok, tak potom burger je láska :) Čistá a tá pravá :)))



V ponuke majú hneď niekoľko druhov a celkom zložité je si vybrať. Pretože každý má niečo do seba :) Ak neveríte, čeknite ich stránku a uvidíte tú lákavú ponuku. My sme si dali mäsový klasik a avokádový chef. K tomu si môžete pridať hranolky alebo nápoj. Nápoj môže byť fľaškový alebo ak budete jesť priamo tam tak bezodný nápoj :) 


Burger je super v tom, že vytvorený z kvalitných čerstvých surovín. Chrumkavá a jemne na sladko upečená žemľa posypaná sezamom dotvára s čerstvo upečeným mäsom geniálnu chuť v ústach.  Ako nápoj si môžete zvoliť coca-colu, vinea, fanta...

Celková chuť v ústach je výborná. A určite sa sem ešte vrátim. Avokádový chef bol super. Prekvapil ma svojou netradičnou chuťou. Jasne, že burgre nejem každý deň na obed ale raz za čas je to super. Musím povedať, že ma prekvapili aj čo sa týka balenia. Veľmi milo ma prekvapila aj rýchlosť ich kuchyne. 







A aby som nehovorila len samu chválu, tak musím niečo aj vytknúť. No konkrétne to, že my sme tu boli v čase obeda a mali sme mierny problém s miestom na sedenie. Či je to zrovna niečo na negatívne vytknutie neviem, pretože keď tam mali plno asi zjavne sú dobrý nie? 

Ak si radi pochutíte na burgroch, tak určite vyskúšajte aj tieto z Regal Burgru a verím, že neoľutujete :) Dobrú chuť! Inak aby som to dala na pravú mieru toto nie je platená reklama :)))

by ViErKa

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára